1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Παγωτό σάντουιτς με 3 υλικά (Video) | Συνταγές



Ένα εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο σπιτικό παγωτό σάντουιτς με 3 μόνο υλικά. Μια πανεύκολη στη παρασκευή της συνταγή που με το αντίστοιχο βίντεο που επισυνάπτουμε θα βοηθήσει και εσάς τους αρχάριους να φτιάξετε και να απολαύσετε οι ίδιοι και να κεράσετε τα τέλεια παγωτάκια.

Δείτε πιο κάτω σε βίντεο την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα

Υλικά συνταγής

  • 2 πακέτα μπισκότα Πτι Μπερ
  • 500 ml φυτική κρέμα γάλακτος, κρύα
  • 300 γρ. ζαχαρούχο γάλα, κρύο
  • Προαιρετικά:
  • λιωμένη σοκολάτα
  • τρούφα σοκολάτας ή πολύχρωμη

Εκτέλεση συνταγής

  1. Παίρνετε ένα ταψί με διάσταση βάσης 30×25 εκ. και το στρώνετε καλά με μεμβράνη στη βάση και τα τοιχώματά του. Απλώνετε στη βάση του, σε μια στρώση, τα μπισκότα Πτι Μπερ, το ένα δίπλα στο άλλο και τα αφήνετε στην άκρη. 
  2. Ρίχνετε σε ένα μπολ τη φυτική κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και τα χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να πήξει, να αφρατέψει το μείγμα και να έχετε μια πηχτή κρέμα σαν γιαούρτι που να “στέκεται” στο γάντζο του μίξερ και να μην “πέφτει”.
  3. Αδειάζετε το μείγμα του μπολ στο ταψί, πάνω από τα μπισκότα, και το απλώνετε ομοιόμορφα με μια μαρίζ σε όλη την επιφάνεια. Σκεπάζετε το μείγμα με μπισκότα, σε μια στρώση, με την ίδια κατεύθυνση που τα βάλατε στη κάτω στρώση. Σκεπάζετε το ταψί με πλαστική μεμβράνη και το βάζετε στη κατάψυξη για τουλάχιστον 6 ώρες να παγώσει καλά το μείγμα.
  4. Στη συνέχεια κόβετε τα παγωτά σε κομμάτια, γύρω γύρω από τα μπισκότα και τα σερβίρετε. Προαιρετικά λιώνετε σε μπεν μαρί σοκολάτα και σε ένα βαθύ μπολάκι ρίχνετε τρούφα επιλογή σας. Βουτάτε στιγμιαία, ένα τη φορά, να καλυφθεί η άκρη κάθε παγωτού στη λιωμένη σοκολάτα και αμέσως τα βουτάτε στο μπολ να καλυφθεί η σοκολάτα με τη τρούφα. Τα ξαναβάζετε αμέσως στη κατάψυξη και μόλις παγώσει η σοκολάτα τα σερβίρετε. 

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο video βήμα βήμα: 

Sintayes.gr,

Συνταγή: Παγωτό σάντουιτς με 3 υλικά (Video)

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα