1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Πήρε εξιτήριο από το Δαφνί ο Σταμάτης Γαρδέλης


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Σταμάτη Γαρδέλη, ο οποίος νοσηλεύτηκε στο Δαφνί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Σ. Μπιμπίλας μίλησε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες τονίζοντας πως: «Όλη η γενιά του 80 κατέληξε σε ψυχιατρείο; Επειδή ένας άνθρωπος του συνέβη κάτι στη ζωή του και πέρασε μια δυσκολία; Ο οποίος είναι και μια χαρά είναι τώρα. Μίλησα με τον Σταμάτη πριν από δυο ώρες, είναι στο σπίτι του και θα τον δω μεθαύριο».

Λίγες μέρες πριν η Καίτη Φίνου εξήρε το θάρρος του Σταμάτη Γαρδέλη μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha όπου και δήλωσε: «μπράβο σου, ρε μάγκα! Μπράβο σου, που έκανες αυτή την δήλωση! Έχουμε όλοι αυτό το ταμπού μέσα μας, να τον δέσουμε με αυτόν τον μανδύα… Αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση».

Ο Σ. Μπίμπιλας σχολίασε και την τοποθέτηση της Κ. Φίνου επί του θέματος λέγοντας πως: «η Καίτη Φίνου έκανε μια πάρα πολύ σωστή τοποθέτηση για τις γελοιότητες που γράφονται από ορισμένους εντελώς άσχετους που θεωρούν ότι είναι και δημοσιογράφοι».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα