1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε στον Παπαδάκη με κάλτσες με αστακούς


Μπορεί να είναι αναφορά στον Γιώργο Λάνθιμο, μπορεί και όχι –οι Λάνθιμος Χούλιγκανς, πάντως, υποστηρίζουν πως είναι και μάλιστα ξεκάθαρη. Όπως και να ‘χει, ο Στέφανος Κασσελάκης φόρεσε κάλτσες με αστακούς στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Παρασκευής 15/3 λίγο πριν μεταβεί στη Θήβα για να παρουσιαστεί στον στρατό.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, ζήτησε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σηκωθεί κλείνοντας την συνέντευξη, και ζητώντας από την κάμερα να… ζουμάρει στις επίμαχες κάλτσες.

«Εγώ έχω την εντύπωση ότι έχεις έρθει σε λάθος εκπομπή. Ήτανε για την εκπομπή του Λιάγκα αυτό, όχι για μένα» σχολίασε γελώντας ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει φεύγοντας «εγώ θέλω όλη η Ελλάδα να μπορεί να διαπρέψει και να τρώει αστακούς όποτε θέλει», και την Μαρία Αναστασοπούλου να σχολιάζει «έχουμε δρόμο μέχρι τότε, πρόεδρε».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα