1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

To beauty προϊόν που δεν λείπει από το νεσεσέρ των blogger και των influencer


Τις ακολουθούμε στα social media, παίρνουμε ιδέες για τις εμφανίσεις μας, για τις βραδινές αλλά και πρωινές εξόδους μας και γενικότερα μας δίνουν μία μικρή γεύση από το lifestyle τους.

Κάθε γυναίκα έχει ξεχωρίσει τις δικές της αγαπημένες bloggers και influencers. Είναι εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στην αισθητική της, στον τρόπο ζωής της.

Και κάθε μία ειδικεύεται στο δικό της τομέα, στη μόδα, στην ομορφιά, στη μητρότητα, στον υγιεινό τρόπο ζωής.

Ωστόσο οι περισσότερες έχουν αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο beauty προϊόν. Είναι αυτό που δε λείπει από το νεσεσέρ τους, το μοιράζονται σε stories αλλά και posts που κάνουν στο instagram και στο facebook και μάλιστα προτείνουν σε όλες εμάς που τις ακολουθούμε να το εντάξουμε στην καθημερινότητά μας.

Και αν αναρωτιέστε για ποιο προϊόν μιλάμε, θα σας πούμε ότι είναι ένα που αγαπάμε και εμείς ιδιαιτέρως!

Φωτογραφία από το instagram προφίλ της influencer, Melissa.

Ο λόγος για την κρέμα χεριών, την οποία πρέπει να εφαρμόζουμε στα χέρια μας χειμώνα, καλοκαίρι, πάνω από μία φορά μέσα στην ημέρα.

Tο beauty brand που θα επιλέξετε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσετε πόσο πολύτιμο προϊόν είναι για εσάς. Ιδιαίτερα τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι χαμηλή, η ενυδατική χεριών πρέπει να εφαρμόζεται 3 φορές τουλάχιστον μέσα στην ημέρα.

Ένα ακόμη χρήσιμο tip για τις κρύες ημέρες του χειμώνα είναι να προτιμάτε κρέμες που έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε έλαια. Με αυτό τον τρόπο διατηρείται περισσότερη υγρασία στις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας.

Μάλιστα στην αγορά υπάρχουν διαθέσιμες ακόμα και ενυδατικές μάσκες χεριών. Δοκιμάστε να τις εφαρμόζετε μία φορά την εβδομάδα και να τις αφήνετε να δράσουν για όση ώρα προτείνεται στη συσκευασία.

Τα λεία, απαλά χέρια είναι κάτι που χαρακτηρίζει τις κομψές γυναίκες, που ξέρουν να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αποτελεί βασικό μέρος της skincare ρουτίνας σας, μην το προσπερνάτε!

ΠΗΓΗ

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα