1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Ο Λόκι της Μάρβελ κάνει διακοπές στην Ελλάδα


Έκπληκτοι οι θαμώνες της ψαροταβέρνας Μπούρος Ψαροσαβούρας, στην παραλία του Ναυπλίου, βρέθηκαν… πρόσωπο με πρόσωπο με έναν χολιγουντιανό αστέρα, τον Τιμ Χίντλστον, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα και έκανε την εμφάνισή του στο μαγαζί.

«Ο Τομ Χίντλστον, γνωστός και ως Λόκι στην ομώνυμη σειρά της Marvel, βρέθηκε στο Ναύπλιο και μας τίμησε με την παρουσία του» ανέφεραν στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασαν στο Facebook οι υπεύθυνοι της ταβέρνας.

Στην φωτογραφία, που δεν άργησε όπως ήταν αναμενόμενο να γίνει viral, ο Βρετανός ηθοποιός ποζάρει χαρούμενος μαζί με το προσωπικό στην είσοδο του μαγαζιού, μετά το γεύμα του.

Εκτός από την σειρά της Marvel, ο Χίντλστον έχει επίσης πρωταγωνιστήσει σε πολλές γνωστές ταινίες, όπως τα Only Lovers Left Alive του Τζιμ Τζαρμούς, War Horse του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μεσάνυχτα στο Παρίσι του Γούντι Άλεν και Πορφυρός Λόφος του Γκιγέρμο Ντελ Τόρο.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα