1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Οι πιο σέξι Ελληνίδες των 2000s


Δεν ξέρουμε για σένα αλλά εμείς νομίζουμε ότι έχουν περάσει 5-6 χρονάκια από την τιμημένη δεκαετία των 2000s. Kι όμως έχουν συμπληρωθεί πια 24 χρόνια από την αυγή του μιλένιουμ που δεν επιβεβαίωσε ευτυχώς τις προφητείες του Νοστράδαμου για καταστροφή του σύμπαντος. Γυρνώντας πίσω σε εκείνη τη δεκαετία πέρα από λιγότερη ακρίβεια, αργό ίντερνετ και κινητά τηλέφωνα με πορτάκι θα συναντήσουμε και κάποιες πολύ σέξι Ελληνίδες που ήταν οι απόλυτες φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού. Αν δεν τις θυμάσαι, τότε έχεις έρθει στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή.

Μαριάντα Πιερίδη

Η τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη ήταν μια από τις πιο σέξι παρουσίες του ελληνικού πενταγράμμου τη δεκαετία των 2000s. Αλησμόνητες έχουν μείνει οι φωτογραφίσεις της στα περιοδικά Nitro και Maxim με τον επικό κι άκρως επεξηγηματικό τίτλο: Τι τριάντα, τι σαράντα τι Μαριάντα.

Έλενα Παπαβασιλείου

«Έλενα Παπαβασιλείου λέμε και κλαίμε» σπικάρουν οι φανς της πολύ γνωστής παρουσιάστριας που αποτέλεσε μια από τις πιο χοτ παρουσίες της ελληνικής TV στα 90s. Τα ατελείωτα πόδια της και οι καμπύλες της είχαν πρωταγωνιστήσει σε θρυλικές φωτογραφήσεις που ακόμη αναπαράγονται στο ίντερνετ.

Δήμητρα Ματσούκα

Σέξι γυναίκες μπορεί να υπήρξαν πολλές στα 2000s, ωστόσο καμία δεν έφτασε τη δημοφιλία της Δήμητρας Ματσούκα που έγινε το απόλυτο icon της δεκαετίας. Η γυμνή της εμφάνιση μάλιστα στην ταινία Τεστοστερόνη του 2004 (σε σκηνοθεσία Γιώργου Πανουσόπουλου) χαιρετίστηκε από όλους εκείνους τους φανς της που περιμέναν πώς και πώς να δουν τη γυμνή της αλήθεια.

Δήμητρα Ρουμπέση

H παρουσιάστρια Δήμητρα Ρουμπέση με τα σαρκώδη χείλη και το υπέροχο σώμα, πρωταγωνίστησε στις ανδρικές φαντασιώσεις εκείνης της εποχής. Μέσα από τις σέξι φωτογραφήσεις της έχτισε τον μύθο της, ο οποίος απογειώθηκε στο βίντεοκλιπ της τραγουδάρας του Κώστα Μπίγαλη: «Με την πρώτη ματιά».

Σάσα Μπάστα

Η Σάσα Μπάστα ήταν ένα από τα κορίτσια που είχε πλάι του ο Θέμος Αναστασιάδης στις τηλεοπτικές του εκπομπές καθιερώνοντάς την ως μία από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής tv χάρη στα πληθωρικά προσόντα της και το υπέροχο χαμόγελό της. Αξεπέραστες οι φωτογραφήσεις της σε περιοδικά της εποχής όπως το Nitro, το Maxim και πολλά άλλα.

Χριστίνα Μουστάκα

Λίγο πριν μπούμε στα 2010s, ζούσαμε στον πυρετό της Χριστίνας Μουστάκα, του σέξι κοριτσιού που βρισκόταν στο πάνελ των Ράδιο Αρβύλα και είχε ξετρελάνει το ανδρικό κοινό. Χυμώδης, μεσογειακή και απόλυτα θελκτική η Χριστίνα Μουστάκα μπήκε στην χρυσή Βίβλο των πιο χοτ Ελληνίδων στα 2000s.

Nικολέττα Καρρά

Η Νικολέττα Καρρά υποδυόταν την παράνομη σχέση του Σάκη Μπουλά στην τηλεοπτική σειρά «50-50» ξεσηκώνοντας τεράστιο κύμα ζήλειας για τον ρόλο του γνωστού ηθοποιού που χαιρόταν τα κάλλη της πανέμορφης ηθοποιού με τα ατελείωτα πόδια και το μοναδικά σέξι βλέμμα.

Τζίνα Αλιμόνου

Η «Σαλιέρι» της θρυλικής σειράς: «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαίμη» ήταν από τις πιο σέξι Ελληνίδες της δεκαετίας συγκεντρώνοντας τα ανδρικά βλέμματα πάνω της σε κάθε ευκαιρία. Μοντέλο και ηθοποιός η Τζίνα Αλιμόνου έκανε δικαιολογημένα χαμό σε κάθε της εμφάνιση, κοσμώντας τους τοίχους κάθε ανδρικού δωματίου που σεβόταν τον εαυτό του.

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα