1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι πιο δυνατοί αντίπαλοι του OnlyFans


Το OnlyFans, η συνδρομητική υπηρεσία που επιτρέπει στον οποιονδήποτε να βγάλει χρήματα «πουλώντας» φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου έκανε πάταγο στη βιομηχανία του ενήλικου περιεχομένου.

Και όπως κάθετι που κάνει σαματά, έτσι και η πλατφόρμα αποτέλεσε αφορμή για να ξεπηδήσουν στο διαδίκτυο και άλλες αντίστοιχες, που φιλοδοξούν να φέρουν σε επαφή τους χρήστες με κάθε λογής δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου.

Το αν θα αντέξουν στη δοκιμή του χρόνου δεν είναι σίγουρο. Όμως μέχρι στιγμής, διεκδικούν σημαντική μερίδα του λέοντος στην online βιομηχανία.

Δες παρακάτω μερικές από τις πιο δημοφιλείς εναλλακτικές.

Fansly

Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2017, και κέρδισε μπόλικο κοινό όταν το OnlyFans ανέφερε ότι δεν θα επέτρεπε σε δημιουργούς περιεχομένου να βγάλουν χρήματα από την πλατφόρμα (αν και στην πορεία το πήρε πίσω). Στην πλατφόρμα οι δημιουργοί μπορούν να ανεβάζουν το πικάντικο περιεχόμενό τους και να χρεώνουν τους συνδρομητές για να έχουν πρόσβαση στο premium πακέτο, κερδίζοντας έτσι χρήματα. Οι συνδρομητές πληρώνουν μια μηνιαία συνδρομή στους δημιουργούς και, σε αντάλλαγμα, μπορούν να αγοράσουν βίντεο, να δώσουν «χαρτζιλίκι» και πολλά άλλα. Οι δημιουργοί παίρνουν το 80% των εσόδων, ενώ το 20% πηγαίνει στην πλατφόρμα. Tο ελάχιστο ποσό που μπορεί να οριστεί ως τιμή συνδρομής είναι 5 δολάρια και το μέγιστο ποσό 499 ανά μήνα.

Fun with Feet

Το FunwithFeet ξεκίνησε το 2021 και είναι μια πλατφόρμα για… αυτό που λέει το όνομά της, σχεδιασμένη αποκλειστικά για όσους θέλουν να κερδίσουν χρήματα ανεβάζοντας φωτογραφίες με τα πόδια τους. Και για όσους θέλουν να δώσουν χρήματα για να δουν πόδια. H πλατφόρμα δίνει το 100% των εσόδων στους δημιουργούς, ενώ δεν χρεώνει καμία προμήθεια συναλλαγής ή προμήθεια για την πώληση των εικόνων. Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της τρίμηνης πρόσβασης στα 10 δολάρια ή του εξαμηνιαίου πακέτου στα 15 δολάρια. Οι αγοραστές δεν χρεώνονται κάτι για να μπουν στην πλατφόρμα, πέρα από τις εκάστοτε χρεώσεις των δημιουργών, οι οποίες συνήθως κυμαίνονται από 20 έως 100 δολάρια ανά φωτογραφία.

Fun Fact: Εκπρόσωπος της σελίδας προσέφερε το εκπληκτικό ποσό των 500.000 δολαρίων στη Μάργκοτ Ρόμπι για να πουλήσει φωτογραφίες των ποδιών της μέσω της πλατφόρμας. Προφανώς η Μάργκοτ δεν απάντησε ποτέ – από όσο γνωρίζουμε.

MYM

Ξεκίνησε το 2019, και είναι μια γαλλική πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο από influencers, μέσω συνδρομητικών πακέτων. Εξαιρετικά δημοφιλές στη Γαλλία αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, το MYM αναπτύσσεται με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς, ενώ δεν περιλαμβάνει αποκλειστικά «ενήλικο» περιεχόμενο. Το ποσό της συνδρομής ορίζεται από τον δημιουργό και κυμαίνεται από 10€ έως και 100€ τον μήνα, ενώ το κόστος για τον χρήστη μπορεί και να είναι δωρεάν κατά περίπτωση, μιας και η πλατφόρμα διαθέτει αρκετό ελεύθερο υλικό. Οι όροι χρήσης του πάντως απαγορεύουν την αναπαραγωγή βίαιου περιεχομένου, επομένως ενδέχεται να μπανάρονται βίντεο ή εικόνες με BDSM και λοιπά kinky πραγματάκια. Η προμήθεια για τους δημιουργούς είναι 25%.

Loyal Fans

Πιστό στα χνάρια του Only Fans, το Loyal Fans εστιάζει αποκλειστικά στο ενήλικο περιεχόμενο και δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να βγάλουν χρήματα πουλώντας βίντεο και φωτογραφίες. Όντας αρκετά νέα πλατφόρμα, δεν έχει αποκτήσει ακόμα ευρύ κοινό, όμως αναπτύσσεται αργά και σταθερά, ενώ σε αντίθεση με το Only Fans κάθε δημιουργός μπορεί να έχει έσοδα, ακόμα και αν δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, χάρη στην λειτουργία Discover. Η εγγραφή για δημιουργούς και χρήστες είναι δωρεάν. Οι χρήστες πληρώνουν συνδρομή για να γραφτούν στο περιεχόμενο των δημιουργών, και έξτρα χρήματα για επιπλέον περιεχόμενο, ενώ οι δημιουργοί μπορούν να κρατήσουν το 80% των εσόδων από τις συνδρομές. Η πλατφόρμα παρέχει επίσης τις επιλογές για sexting με έξτρα χρέωση, βίντεο κατά παραγγελία, video streams τα οποία ξεκλειδώνονται όταν ο χρήστης πληρώσει το εκάστοτε «χαρτζιλίκι» στον δημιουργό (tip), αλλά και τηλεφωνικές κλήσεις.

Fancentro

Ξεκίνησε το 2017, και είναι μια άκρως φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα που απευθύνεται κυρίως σε ερασιτέχνες δημιουργούς ενήλικου περιεχομένου. Βασίζεται και αυτή σε ιδιωτικές συνδρομές, όμως διαφοροποιείται αφού επιτρέπει στους δημιουργούς να διαχειρίζονται τους συνδρομητές τους με μη αυτόματο τρόπο, δίνοντάς τους μεγαλύτερο έλεγχο ως προς το ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Ωστόσο, αυτό που διαφοροποιεί την πλατφόρμα από τους ανταγωνιστές του, όπως το OnlyFans ή το LoyalFans, είναι η έμφαση που δίνει στην αναζήτηση, καθιστώντας  μια ελκυστική επιλογή για δημιουργούς που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους σε περιεχόμενο για ενηλίκους. Οι ελάχιστες συνδρομές για τον χρήση κυμαίνονται από 50 έως 300 δολάρια μηνιαίως. Οι δημιουργοί στο FanCentro διατηρούν το 80% των κερδών τους.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα