1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Οι εμφανίσεις που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί


Έλαμψαν και φέτος οι σταρ του Χόλιγουντ ήταν στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2024, στην 96η απονομή που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Dolby Theatre

Φορέματα υψηλής ραπτικής, με το λευκό – μαύρο να κυριαρχεί, γλυπτές σιλουέτες, αλλά και εντυπωσιακά κοσμήματα ήταν από τα clue των εμφανίσεωνς των σταρ, που τράβηξαν όλα τα φλας.

Χωρίς υπερβολές φέτος, οι celebrities του σινεμά έκλεισαν το μάτι στο quiet luxury και έφεραν έναν αέρα, παλιού, κλασικού Χόλιγουντ. 

Από τις πιο καλοντυμένες ήταν οι Emma Stone, Anya Taylor-Joy, Margot Robbie, Arianna Grande, Zendaya, Michelle Yeoh, Jennifer Lawrence και άλλες.

Ας δούμε μία μία τις καλύτερες οσκαρικές εμφανίσεις:

Emma Stone

Η “Bella Baxter” του Γιώργου Λάνθιμου, Emma Stone, η οποία κέρδισε το Όσκαρ, Α’ Γυναικείου Ρόλου επέλεξε μία custom made Louis Vuitton δημιουργία χρώμα της μέντας και ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο περιδέραιο 30 καρατίων του οίκου. Παρ’όλα αυτά τη… «μάτιασαν» κι είχε ένα μικρό ατύχημα, καθώς της χάλασε το φερμουάρ.

Anya Taylor-Joy

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν αυτή της Anya Taylor – Joy με ασημί φόρεμα Dior Haute Couture και κοσμήματα Tiffany & Co.

Carrie Mulligan

Μία ασπρόμαυρη δημιουργία του οίκου Balenciaga του 1951 ήταν η επιλογή της Carrie Mulligan. Συνόδευσε την εμφάνισή της με κοσμήματα Fred Leighton.

Margot Robbie

Ένα ένα μαύρο φόρεμα Versace επέλεξε η “Barbie”, Margot Robbie, με κοσμήματα Fred Leighton.

Arianna Grande

Η Αριάνα Γκράντε επέλεξε μία εντυπωσιακή ροζ τουαλέτα Giambattista Valli Haute Couture με κοσμήματα Tiffany & Co.

Cynthia Erivo

H Cynthia Erivo έκανε την εμφάνισή της με ένα πράσινο σκούρο φόρεμα Louis Vuitton και κοσμήματα Roberto Coin.

Da’Vine Joy Randolph

Έλαβε το Όσκαρ Β΄ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Τα παιδιά του Χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν φορώντας μία εντυπωσιακή γαλάζια τουαλέτα Louis Vuitton.

Zendaya

Η Zendaya ανέβηκε στη σκηνή με ένα φόρεμα από μετάξι Armani Privé και κοσμήματα Bulgari.

Charlize Theron

Πανέμορφη και ανεπιτήδευτη, όπως πάντα, επέλεξε ένα γκρι ντραπέ σατέν φόρεμα Dior Haute Couture και κοσμήματα Boucheron.

Florence Pugh

Η σταρ του Oppenheimer, Φλόρενς Πιου φόρεσε ένα ασημένιο φόρεμα Del Core και κοσμήματα Bulgari.

Lupita N’ongo

Η Λουπίτα Νιόνγκο έλαμψε με ένα φόρεμα Armani Privé και κοσμήματα De Beer.

Emily Blunt

Mε δημιουργία Schiaparelli και κοσμήματα Tiffany & Co.

America Ferrera

H υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία “Barbie” επέλεξε μία ροζ Versace δημιουργία.«Σκεφτήκαμε να κρατήσουμε το ροζ για το τέλος» δήλωσε η στυλίστρια Κάρλα Γουέλς (Karla Welch) για το φόρεμα – δημιουργία για την οποία χρειάστηκαν περισσότερες από 400 ώρες εργασίας.

Greta Lee 

Με ασπρόμαυρη τουαλέτα Loewe

Η Jennifer Lawrence με Dior

Michelle Yeoh

Η περσινή νικήτρια του Α’ Γυναικείου Ρόλου επέλεξε ένα ασημί φόρεμα Balenciaga, μαύρα γάντια, διαμαντένια σκουλαρίκια Cindy Chao και ένα εντυπωσιακό ρολόι.

Rita Moreno

Η 92χρονη ηθοποιός, ανέβηκε στη σκηνή επιλέγοντας ένα φόρεμα από ταφτά και βελούδο Badgley Mischka και κομψά μαύρα opera γάντια ενώ αποκάλυψε ότι φορούσε περούκα. «Απλώς διασκεδάζω φορώντας [την]. Είναι φόρος τιμής στην Τσίτα Ριβέρα (Chita rRvera), μια γυναίκα που αγάπησα πολύ» είπε η Ρίτα Μορένο στο κόκκινο χαλί η οποία συνοδευόταν από την κόρη της Φερνάντα Λουίζα Γκόρντον (Fernanda Luisa Gordon)

Sandra Huller

%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%81-2024-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad%ce%bb%ce%b1%ce%bc%cf%88%ce%b1%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba0

Έλαμψε με μία με μαύρη custom δημιουργία του οίκου Schiaparelli.

Διαβάστε επίσης:

96 χρόνια Όσκαρ: Οι απολαυστικές στιγμές στις απονομές που έγραψαν ιστορία (εικόνες+vid)

Γυναικεία Υγεία στο Επίκεντρο: Το 1ο Επιστημονικό Forum της “Women’s Health First!”


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα