1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι βασικοί κανόνες για το πρώτο τυφλό ραντεβού


Τα τυφλά ραντεβού δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Στον κόσμο του Ίντερνετ οι γνωριμίες είναι πλέον τακτικές και το όλο παιχνίδι γίνεται διαδικτυακά και socialμιντιακά.

Τι πρέπει να προσέξεις πριν το επιχειρήσεις; Πώς θα πρέπει να συμπεριφερθείς;

Κράτα σημειώσεις και πάμε γερά.

Φόρα κάτι άνετο – θα πρέπει να νιώθεις άνετος/η αλλά και με αυτοπεποίθηση. Δεν λέμε να ντυθείς χύμα στο κύμα, απλά μην το παρακάνεις.

Δες το θετικά – σίγουρα θα έχεις άγχος για όλα όσα μπορούν να πάνε λάθος, τυφλό ραντεβού είναι αυτό, λογικό. Δώσε βάση σε όσα μπορούν να πάνε καλά, στην τελική δεν έχεις να χάσεις και πολλά, πέρα από μερικές ώρες τις ζωής σου.

Κράτα μικρό καλάθι – μην αγχώνεσαι ότι θα σε απορρίψει από πριν, αλλά ούτε και να ετοιμάζεσαι για  γάμο. Απλά να είσαι παρόν και ό,τι γίνει έγινε.

Δώσε βάση στη γλώσσα του σώματος και στις εκφράσεις του προσώπου. Μην σταυρώνεις τα χέρια σου, γιατί έτσι δείχνεις ότι έχεις πάρει θέση άμυνας. Έχε συχνή οπτική επαφή και χαμογέλα συχνά.

Μη μπεις σε σκοτεινά προσωπικά μονοπάτια. Δεν χρειάζεται από τώρα να μιλήσεις για τον/την μ***α πρώην σου, ή για το θέμα υγείας που υπάρχει στην οικογένειά σου ή για οτιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Αν το πράγμα πάει καλά, θα έχεις χρόνο να εμβαθύνεις στα επόμενα.

Προσοχή με το αλκοόλ. Σίγουρα μπορεί να σε χαλαρώσει αν νιώθεις το άγχος να σε καταβάλει, όμως αν το παρακάνεις μπορεί να συμβούν πράγματα για τα οποία θα νιώσετε και οι δύο άβολα.

Μην του/της κάνεις ανάκριση με το πρώτο «γεια». Μην κάνεις πολύ προσωπικές ερωτήσεις, αλλά προσπάθησε να κάνεις κουβέντα για κάτι το οποίο θα κάνει το ραντεβού σου να νιώσει ευχάριστα. Μπορεί να είναι για παράδειγμα μια συναυλία που πήγε, ή κάποια ωραία ταινία που έχει δει τελευταία.

Κάνε χιούμορ – κανόνας. Χωρίς να γίνεις γελοίος/α. Το χιούμορ είναι το άλφα και το ωμέγα στο να πετύχει οτιδήποτε. Πόσο μάλλον ένα πρώτο ραντεβού, το οποίο θέλει το κατιτίς του για να «τσουλήσει».

Τακτοποίησε το σπίτι σου, καλού κακού. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο καλά μπορεί να πάει το πράγμα. Κρίμα να βρεθείτε στον χώρο σου και να έχει τα χάλια του τα μαύρα.

Προτίμησε κάποιον χώρο όπου να μπορείτε να συζητήσετε σαν άνθρωποι. Όχι σινεμά, όχι κλαμπ και όχι μπαρ που θα πρέπει να ουρλιάζετε ο ένας στο αυτί του άλλου για να συνεννοηθείτε. Ένα χαλαρό ποτάκι θα πιείτε, χωρίς βαβούρες.

Μην πλακωθείς στο πατσουλί. Ένα διακριτικό άρωμα είναι ό,τι πρέπει για την πρώτη γνωριμία, καλοκαιρινό, ελαφρύ, ελκυστικό όσο πρέπει.

Τα φαινόμενα απατούν, ετοιμάσου για παν ενδεχόμενο αν γνωριστήκατε μέσω διαδικτύου και έχετε ανταλλάξει μόνο φωτογραφίες. Προφανώς και δε θα γίνεις αγενής κάνοντάς την με ελαφρά αν συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Καλή επιτυχία!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα