1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Μια υπέροχη γιαγιά δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου


Η Αθηνά Παπαχρήστου είναι μια συνταξιούχος αγρότισσα που έγινε το πρόσωπο της ημέρας χάρη στην πολύ γενναιόδωρη πράξη της να δωρίσει ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.

Η γλυκύτατη ηλικιωμένη μίλησε στην ΕΡΤ  κυρία Αθηνά δήλωσε σχετικά με τη δωρεά της πως: «είχα προβλήματα με τον άντρα μου για 12 χρόνια. Θέλανε μας στείλουν από την Πάτρα ασθενοφόρο, αλλά δεν γινόταν. Εγώ είχα πρόβλημα με το νεφρό μου, αλλά δεν μπορούσε να έρθει να με πάρει κανένα ασθενοφόρο, είχα χάσει τρία ραντεβού στο νοσοκομείο. Όταν ήρθε να με πάρει ένα ασθενοφόρο την τέταρτη φορά, έμεινε στη μέση της γέφυρας. Πήρα τότε ένα ταξί και πήγα για να μην χάσω το ραντεβού. Άλλη φορά που πήγαινα με τον άντρα μου στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων, έμεινε το ασθενοφόρο κοντά στην Άρτα. Μας άφησαν εκεί σε ένα υπόστεγο που πήγαιναν το βράδυ οι αγελάδες, για να το φτιάξουμε. Περιμέναμε μετά να έρθει από την Αμφιλοχία το ασθενοφόρο να μας πάει στα Γιάννενα».

«Έκανα οικονομία μεγάλη για να έχω για τα γεράματά μου. Όταν έφυγε ο άντρας μου σκέφτηκα ”τι τα θέλω τα λεφτά;”. Έφυγε ο άντρας μου, θα φύγω και εγώ, σκέφτηκα. Πούλησα και ένα χωράφι που είχα και πήρα αυτό το ασθενοφόρο για να αφήσω κάτι πίσω μου. Ήθελα όλος ο κόσμος να εξυπηρετείται» πρόσθεσε η κυρία Αθηνά, η οποία έλαβε ευχαριστήριο τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πράξη της.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα