1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Με πουκάμισο… παπαγαλίσιο στην ορκωμοσία της Βουλής ο Σπύρος Μπιμπίλας


Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας ορκίστηκε σήμερα η νέα Βουλή των Ελλήνων που προέκυψε από τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου και ανάμεσα στους βουλευτές ένα… πουκάμισο ξεχώρισε.

Πρόκειται για εκείνο του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος εκλέχτηκε με την Πλεύση Ελευθερίας και προτίμησε να μη φορέσει κάτι κλασικό, όπως οι υπόλοιποι.

Αντιθέτως, εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο πουκάμισο με παπαγαλάκια, το οποίο συζητήθηκε αρκετά.

Όπως διαβάζουμε στο mypet.gr, ο πρόεδρος του ΣΕΗ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα συμπαθέστατα αυτά πτηνά.

«Κάποια στιγμή, πριν 30 χρόνια, ένας φίλος μου είχε έναν παπαγάλο Αλεξανδρινό, την Σωσώ, την οποία μου την άφησε για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, γιατί θα μετακόμιζε. Όταν είδε πως την περιποιόμουν καλύτερα, μου την χάρισε», δήλωσε.

Σύμφωνα με την σελίδα, οι παπαγάλοι που έχει ο Σπύρος Μπιμπίλας στο μπαλκόνι του αυτή τη στιγμή, αριθμούν τους 25. Ο ίδιος αισθάνεται ιδιαίτερα δεμένος με τα μικρά πτηνά, επισημαίνοντας πως κάθε φορά που λείπει, είναι με το τηλέφωνο στο χέρι και θέλει γνωρίζει εάν τους περιποιούνται τις στιγμές που αναγκάζεται να αφήσει το σπίτι για καιρό.

«Μου έχουν γίνει μία έμμονη ιδέα. Το πολύ που έχω φύγει είναι 20 μέρες. Ένιωθα πάρα πολύ άσχημα και ήθελα να γυρίσω πίσω για τα πουλιά. Στη διαθήκη μου έχω αφήσει να πάνε στο Αττικό Πάρκο. Θέλω και μετά το θάνατό μου να τα έχω φροντίσει τα πουλιά, να μη χαθούν, να πάνε κάπου και να περνούν ωραία».

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα