1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Κανίβαλος σκότωσε άνδρα και έφαγε τον έναν του όρχι


Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 52χρονος Μαρκ Λατούνσκι από το Μίσιγκαν, ο οποίος δολοφόνησε βάναυσα και εν συνεχεία έφαγε τα γεννητικά όργανα του 25χρονου φοιτητή Κέβιν Μπέικον. Το έγκλημα συντελέστηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων του 2019, με τον δράστη να καταδικάζεται σήμερα από το δικαστήριο του Μίσιγκαν σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης.

Ο Λατούνσκι γνώρισε το θύμα του στην δημοφιλή εφαρμογή online γνωριμιών Grindr. Ομολόγησε, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ότι τον δολοφόνησε καθώς και ότι έφαγε μέρη του σώματός του, συμπεριλαμβανομένου ενός όρχεως, στο σπίτι του στο Bennington Township.

Οι γονείς του 25χρονου φοιτητή, που εργαζόταν και ως hairstylist, είχαν δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή του, όταν εκείνος δεν εμφανίστηκε στο χριστουγεννιάτικο οικογενειακό γεύμα στο σπίτι τους.

«Στο άρρωστο, διεστραμμένο μυαλό σου, μάλλον δεν πιστεύεις ότι έκανες κάτι λάθος», έγραψε η μητέρα του 25χρονου, Χάνα. «Αυτά τα Χριστούγεννα, ελπίζω να υποφέρεις όπως εμείς». Νωρίτερα, ο πατέρας του 25χρονου δήλωσε ότι θέλει να δει τον δολοφόνο του γιου του να σαπίζει στη φυλακή.

Η ομάδα υπεράσπισης του 52χρονου επιχείρησε να τον παρουσιάσει πνευματικά ανίκανο να δικαστεί, ωστόσο οι Αρχές έκριναν ότι κατά τη διάπραξη του εγκλήματος ήταν ικανός να αντιληφθεί τη βαρύτητα των πράξεών του και ότι, παρότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ήξερε πολύ καλά τι έκανε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχαν γίνει δύο ξεχωριστές καταγγελίες για τον Λατούνσκι από άνδρες που είχαν ξυπνήσει δεμένοι στο υπόγειο του σπιτιού του, και είχαν καταφέρει να γλιτώσουν από τα χέρια του. Ένας από αυτούς είχε πει στις Αρχές ότι πίστευε πως ο 52χρονος τον νάρκωσε και ότι ήθελε να τον κρατήσει φυλακισμένο στο σπίτι του.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα