1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Τζένη Θεωνά φόρεσε τα “άσχημα” μποτάκια του χειμώνα με άνεση και στυλ


Ανήκουν στα trend του φετινού χειμώνα, όπως και τα αντίστοιχά τους καλοκαιρινά. Εμείς τα είδαμε σε φωτό που δημοσίευσε στο instagram της η Τζένη Θεωνά να τα φορά με πολύ στυλάτο τρόπο, αποθεώνοντας με τον δικό της τρόπο τα πιο «άσχημα» μποτάκια του χειμώνα, που αποδεικνύουν ότι το trend των ugly shoes δεν τελείωσε ακόμα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμά -δες» της ΕΡΤ2, Τζένη Θεωνά, είναι καλοντυμένη, έχει γούστο και μπορεί να παίζει ανάμεσα στα διαφορετικά στυλ. Κοιτώντας απλά και μόνο της σελίδα της στα  socila media αμέσως το καταλαβαίνεις αυτό, ενώ οι εμφανίσεις της γίνονται παράδειγμα προς μίμηση. Αλλοτε πιο κλασική και άλλοτε παιχνιδιάρικη, η Τζένη Θεωνά έχει καταφέρει να έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, που μόνο βαρετό δεν είναι.

Σήμερα, τη βλέπουμε με ένα ζευγάρι Crocs μποτάκια που είναι ο ορισμός των «ugly boots», εντούτοις θεωρούνται από τα πιο hot fashion items.

%ce%b7-%cf%84%ce%b6%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%b8%ce%b5%cf%89%ce%bd%ce%ac-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%ac%cf%83%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ac0

Όπως συμβαίνει αρκετές φορές στον χώρο της μόδας, τα Crocs μετρούν φανατικούς οπαδούς, που κυριολεκτικά τα λατρεύουν, δεν τα βγάζουν από τα πόδια τους και τα φορούν παντού, ακόμα και στο γραφείο ή τη βραδινή έξοδο με το αντίστοιχο styling.

Η Τζένη Θεωνά συνδύασε τα δικά της Crocs μποτάκια με μαύρο μίνιμαλ φόρεμα, ενώ μπορείτε να τα φορέσετε και με paddle pants και χοντρό πλεκτό ή wide-leg τζιν.

%ce%b7-%cf%84%ce%b6%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%b8%ce%b5%cf%89%ce%bd%ce%ac-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%ac%cf%83%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ac2

Διαβάστε επίσης

Η Ναταλία Γερμανού έκανε το τέλειο ανδρόγυνο look

Η Rihanna παρουσιάζει δύο νέες χρωματικές παραλλαγές για το FENTY x PUMA Avanti!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα