1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Η Σία Κοσιώνη παρουσιάζει το πρώτο της παιδικό βιβλίο


Μία δυναμική είσοδο στον χώρο της παιδικής λογοτεχνίας έκανε η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, η οποία παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο «Μια άλλη ιστορία» στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Αίθουσα Γεώργιος Καράντζας), την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ.μ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

  • Διονύσης Σαββόπουλος, Συνθέτης – Τραγουδοποιός
  • Μαρία Ευθυμίου, Ιστορικός – Καθηγήτρια Πανεπιστημίου
  • Λένα Παπαληγούρα, Ηθοποιός
  • Παύλος Τσίμας, Δημοσιογράφος

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

%ce%b7-%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%820

Στη μικρή Αναστασία άρεσαν πολύ οι ιστορίες. Της άρεσαν τόσο πολύ που συνεχώς ζητούσε από τους γονείς της να της διαβάζουν το βράδυ παραμύθια ή να φτιάχνουν ιστορίες από το μυαλό τους. Σύντομα άρχισε κι εκείνη να φτιάχνει  με τη φαντασία της τις δικές της ιστορίες  και όλα   γύρω  της γίνονταν μια συντροφιά αγάπης με πριγκίπισσες, φτερωτά άλογα, νεράιδες και μαγικά ραβδιά.

Η αγαπημένη Σία Κοσιώνη μας ταξιδεύει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο στον κόσμο της δημοσιογραφίας με ένα παραμύθι που δείχνει στα παιδιά τη δύναμη και την αξία των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων, αλλά και την αξία της ενημέρωσης μέσα από την οποία τα παιδιά διδάσκονται την αλληλοκατανόηση, την ενσυναίσθηση, την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη.

Εικονογράφηση: Λιάνα Δενεζάκη

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Lebee Publications

www.lebeepublications.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

«ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Της Σίας Κοσιώνη

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Κτίριο ΕΣΗΕΑ – Αίθουσα Γεώργιος Καράντζας (1ος όροφος)

Ακαδημίας 20, Αθήνα

12:00 μ.μ.

Διαβάστε επίσης:

Μίνως Μάτσας – Όλγα Κεφαλογιάννη: Η καρμική γνωριμία, ο έρωτας και ο… «σύζυγος υπουργού»

«Τα όνειρα της καμήλας και άλλες ιστορίες για τη Συρία»


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα