1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Έβελυν Καραγιάννη: Η νέα Award Winners Director των Best Cyprus Food Awards


Η Κύπρια “foodie” και influencer Έβελυν Καραγιάννη, υπέγραψε συμφωνία με τον Όμιλο Εταιρειών που διαχειρίζεται τα Best Cyprus Food Awards

Η νέα director των βραβείων, βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα και υπέγραψε συμφωνία με τη διοίκηση του θεσμού εστίασης των Best Cyprus Food Awards, που φέτος διανύει το 5ο έτος στην Κύπρο.

Οι ιδέες της, η δυναμικότητα, αλλά και οι γνώσεις στον τομέα της εστίασης, μιας και είναι λάτρης του καλού φαγητού, οδήγησαν σε συμφωνία με τη διαχειρίστρια εταιρεία.

Αλλαγές με νέες κατηγορίες και σημασία στη… λεπτομέρεια

Με 8 νέες κατηγορίες, τα BCFA από φέτος θα έχουν συνολικά 20 διαφορετικές κατηγορίες βραβευθέντων επιχειρήσεων του χώρου της εστίασης, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα σε αξιόλογες επιχειρήσεις της Κύπρου να αναδειχθούν και να παρουσιάσουν τις κορυφαίες γεύσεις τους τόσο στους Κύπριους όσο και στους τουρίστες που κατακλύζουν τη χώρα κάθε χρόνο.

«Σημασία στη λεπτομέρεια, με σεβασμό στους επιχειρηματίες»

Στις πρώτες της δηλώσεις η director του θεσμού των BCFA, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δίνουμε έμφαση και σημασία στη λεπτομέρεια, με σεβασμό στους επιχειρηματίες που καταφέρνουν να κερδίσουν μεταξύ εκατοντάδων άλλων επιχειρήσεων τη διάκριση στην κατηγορία τους. Είμαι χαρούμενη που είμαι μέλος πλέον των BCFA, και αναλαμβάνω εξ’ ολοκλήρου το τιμόνι του θεσμού που άντεξε στον χρόνο και διανύει φέτος την 5η χρονιά στην Κύπρο. Τα καλύτερα έρχονται μελλοντικά, με πολλές καινοτομίες και εκπλήξεις, που θα αναδείξουν την εστίαση της Κύπρου διεθνώς.»

Έμφαση στην Κύπρο με διαρκή προβολή

Ο θεσμός των Best Cyprus Food Awards, συμφώνησε με Κυπριακά μέσα αλλά και διασημότητες της Κύπρου, μια σειρά από παρουσιάσεις και μικρά events για φέτος, ενώ μεταξύ εταιρείας και της κα Καραγιάννη, συμφωνήθηκαν μια σειρά από ενέργειες για το μέλλον που θα αναδείξουν τους Κύπριους επιχειρηματίες διεθνώς.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα