1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Η πρόταση της Bonnie Tyler στην Σοφία Αρβανίτη, που την άφησε με το στόμα ανοιχτό (βίντεο)


Ήταν το 1992, τότε που για πρώτη φορά Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε ντουέτο με θρύλο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Ο λόγος για την Σοφία Αρβανίτη και την Bonnie Tyler, που τραγούδησαν μαζί το “Πεθαίνω στην ερημιά / The desert is in your heart“, για το δίσκο της πρώτης με τίτλο “Παράφορα” της Σοφίας Αρβανίτη που κυκλοφόρησε από την BMG.

  • «Το ντουέτο με την Bonnie Tyler ήταν συγκλονιστικό. Εκείνη την περίοδο εργαζόμουν με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη «Σφεντόνα» και η Bonnie Tyler ήρθε και με καμάρωσε να τραγουδάω μαζί του. Η Bonnie Tyler είχε πάρει μια ερασιτεχνική κάμερα που είχαμε και τράβαγε κι εκείνη και αστειευόταν μαζί μας» έχει πει η Σοφία Αρβανίτη σε συνέντευξη της στην εκπομπή “Πάμε Δανάη!”.

Έτσι προέκυψε η συνεργασία τους για το ντουέτο

«Η Bonnie Tyler και εγώ ήμασταν στην ίδια δισκογραφία εταιρεία στην BMG. Θα ερχόταν ένα ταξίδι στην Ελλάδα η Bonnie και με το που το μαθαίνει ο Μιχάλης λέει ο Ρακιντζής: “Έρχεται η Bonnie Tyler ε; Κάτι έχω στο μυαλό μου. Θα την στείλω αυτό το κομμάτι”. Μου βάζει να ακούσω το κομμάτι και ξεραίνομαι, άλλα από το ξεραίνομαι μέχρι ότι θα δεχτεί η Μπόνιε Τάιλερ να το πει, λέω εντάξει τώρα θα φάμε ντομάτες.. και δε φάγαμε, όχι.. το είπε! Της άρεσε πάρα πολύ. Κασετούλα της είχε σταλεί.» είπε σε συνέντευξη η Σοφία Αρβανίτη στα Καρντάσιανς (6/3/2014).

Ο Μιχάλης Ρακιντζής ήταν αυτός που είχε την ιδέα και έγραψε τη μουσική, ενώ οι στίχοι του τραγουδιού είναι της Σοφίας Αρβανίτη (οι Ελληνικοί) και του Τέρυ Σιγανού (οι Αγγλικοί).

Η Bonnie Tyler στην Χαλκιδική και η πρόταση στην Σοφία Αρβανίτη

  • Πρόταση να ξανά κάνουν ντουέτο

Το Σάββατο 22 Ιουλίου, η Bonnie Tyler βρέθηκε στη Χαλκιδική για μία και μοναδική συναυλία στο Σάνι Φέστιβαλ, μαζί με τον Chris Norman.

Η Σοφία Αρβανίτη ταξίδεψε ως την Χαλκιδική, για να συναντήσει και να απολαύσει τη θρυλική Bonnie Tyler. Η Σοφία επισκέφθηκε την Bonnie στο καμαρίνι, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας. Οι δυο τους σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HappyTv.gr θυμήθηκαν στιγμές από το παρελθόν, τότε που η Μπόνι ήρθε στην Ελλάδα και έγραψαν το ντουέτο τους. Μάλιστα φωτογραφήθηκα μαζί και στο τέλος η Bonnie Tyler πρότεινε τη Σοφία Αρβανίτη να κάνουν καινούργιο ντουέτο! Ναι ναι. Καλά διαβάσατε. Η θρυλική ποπ σταρ έκανε πρόταση στην δική μας Σοφία Αρβανίτη, να συνεργαστούν και πάλι. Την πληροφορία αυτή αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα