1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει τον αισθησιακό χορό της Σάλμα Χάγεκ στο «From Dusk Till Dawn»


Έναν… ιδιαίτερο τρόπο να γιορτάσει το Halloween θα έβρισκε χωρίς αμφιβολία η απόλυτη σταρ της οικογένειας των Καρντάσιαν, Κιμ. Η 43χρονη δισεκατομμυριούχος και μια από τις γνωστότερες influencer του πλανήτη ντύθηκε φέτος «Santanico Pandemonium», όπως ήταν το όνομα της χορεύτριας που υποδυόταν η Σάλμα Χάγεκ στο Από το Σούρουπο ως την Αυγή.

Στην ταινία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, το σενάριο της οποίας συνυπέγραψε ο ίδιος με τον Κουέντιν Ταραντίνο, η Σάλμα Χάγεκ χορεύει με ένα φίδι φορώντας ένα μπικίνι από μπορντό βελούδο, και η Κιμ Καρντάσιαν δεν προσπέρασε καμία από αυτές τις λεπτομέρειες.

Για του λόγου μας το αληθές, να και το βίντεο, που έχει συγκεντρώσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο like σε λιγότερο από 24 ώρες:

Η ίδια η Σάλμα Χάγεκ όχι μόνο ενέκρινε τον φόρο τιμής, αλλά αναδημοσίευσε το βίντεο γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα: «Μπράβο Κιμ Καρντάσιαν, τιμή μου. Ξύπνησες μερικές άγριες αναμνήσεις! Και λίγο μετατραυματικό στρες». «Η Κιμ το φόρεσε καλύτερα» πρόσθεσε.

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα