1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Η Έμα Στόουν μιλά για τις κρίσεις πανικού και συγκινεί


Η Έμα Στόουν είναι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα κινηματογραφικά πρόσωπα της χρονιάς χάρη στην εκπληκτική της ερμηνεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου που της χάρισε Χρυσή Σφαίρα ‘Α Γυναικείου Ρόλου και μια ακόμη υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ίδια κατηγορία.

Σε συνέντευξη της στο National Public Radio (NPR) η διάσημη ηθοποιός μίλησε για το άγχος το οποίο διακατείχε την παιδική της ηλικία.

«Ξεκίνησα θεραπεία, νομίζω γύρω στα 8 μου, γιατί ήταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμα και να βγω από το σπίτι για να πάω στο σχολείο. Ζούσα με τον φόβο των κρίσεων πανικού» δήλωσε η Έμα Στόουν αποκαλύπτοντας ότι έπαθε την πρώτη κρίση όταν ήταν 7 ετών. Παράλληλα ανέφερε ότι η πηγή του άγχους της σε νεότερη ηλικία προερχόταν από το φόβο του αποχωρισμού από την μητέρα της.

«Έχω πει σε πολλούς νεότερους ανθρώπους που παλεύουν με το άγχος, ότι με πολλούς τρόπους το βλέπω πια ως ένα είδος υπερδύναμης» πρόσθεσε η Στόουν.

«Απλώς σημαίνει ότι έχουμε αυτά τα εργαλεία για να τα διαχειριστούμε. Και να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το άγχος για παραγωγικά πράγματα, να μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που πυροδοτούνται για κάτι δημιουργικό, ή σε κάτι για το οποίο είσαι παθιασμένος. Το άγχος είναι σαν το καύσιμο στους πυραύλους γιατί δεν μπορείς παρά να σηκωθείς από το κρεβάτι και να κάνεις πράγματα επειδή έχεις όλη αυτή την ενέργεια μέσα σου. Και αυτό είναι πραγματικά ένα δώρο» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα