1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ !Asep.gr: Κάνε αίτηση ΤΩΡΑ -3Κ/2022 – 5Κ/2022: LIVE ενημέρωση

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ !Asep.gr: Κάνε αίτηση ΤΩΡΑ -3Κ/2022 – 5Κ/2022: LIVE ενημέρωση

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Σε εξέλιξη βρίσκονται τέσσερις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ και της ΔΕΗ για την πρόσληψη συνολικά 583 νέων ατόμων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναλυτικά παρουσιάζει το Proson.gr, οι 583 θέσεις εργασίας κατανέμονται στην Ελληνική Στατιστική Αρχή, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα καθώς, σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού, στον ευρύτερο τομέα της Παιδείας και στη ΔΕΗ.

Οι προκηρύξεις

Η προκήρυξη 3Κ/2022 του ΑΣΕΠ, αφορά την πρόσληψη 283 ατόμων, με συμβάσεις αορίστου χρόνου, στο υπουργείο Παιδείας, στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης, στην ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους, στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων καθώς και σε 13 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ). Οι αιτήσεις στην 3Κ/2022 θα είναι ανοικτές έως και την Τρίτη, 26 Ιουλίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.

Η προκήρυξη 4Κ/2022 αφορά την πλήρωση 120 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, στην ΕΛΣΤΑΤ καθώς και στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού  Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Οι αιτήσεις στην 4Κ/2022 θα είναι ανοικτές έως και την Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00. 

Η 5Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 122 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι αιτήσεις στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για το υπουργείο Τουρισμού αναμένεται να ξεκινήσουν την Πέμπτη και θα ολοκληρωθούν στις 5 Αυγούστου 2022.

Τέλος, η προκήρυξη προκήρυξη 2/2022 της ΔΕΗ προβλέπει την πλήρωση συνολικά 58 θέσεων, προσωπικού Εξειδικευμένων Προσόντων ή Εμπειρίας με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Οι προσλήψεις αφορούν αποκλειστικά την Αττική και οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και τη Δευτέρα, 8 Αυγούστου.

Το χρονοδιάγραμμα των αιτήσεων

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ !Asep.gr: Κάνε αίτηση ΤΩΡΑ -3Κ/2022 - 5Κ/2022: LIVE ενημέρωση

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής είτε στο ΑΣΕΠ είτε στη ΔΕΗ καθώς και να υποβάλλουν τα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά µε τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα και τα κριτήρια που επικαλούνται.

Εάν όλη αυτή η διαδικασία σας φαίνεται «βουνό» τότε το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα, το proson.gr αναλαμβάνει για εσάς να σας να κάνει την αίτηση σας.

Το Proson.gr αναλαμβάνει για χιλιάδες ενδιαφερόμενους κάθε χρόνο και την πραγματοποίηση της αίτησης στην προκήρυξη.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ PROSON.GR

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα