1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Επιτέλους, αποκαλύπτει τη συνταγή της σαλάτας που έτρωγε κάθε μέρα για 10 χρόνια


Πριν λίγους μήνες είχε γίνει χαμός με την αποκάλυψη πως η Τζένιφερ Άνιστον όταν πρωταγωνιστούσε στα Φιλαράκια, έτρωγε κάθε μέρα για 10 χρόνια την ίδια σαλάτα που την κρατούσε σε φόρμα.

Μάλιστα, η συνταγή είχε γίνει viral και όλοι μιλούσαν για την περίφημη σαλάτα της ηθοποιού. Κι έρχεται τώρα, η Τζένιφερ Άνιστον και αποκαλύπτει την αληθινή συνταγή της σαλάτας, αφού αυτή που είχε διαδοθεί στο διαδίκτυο ήταν ψεύτικη.

Η συνταγή της περίφημης σαλάτας

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Today περιέγραψε λεπτομερώς την αγαπημένη της σαλάτα, η οποία έχει ως βάση το μαρούλι Βοστώνης (βουτύρου).

“Δεν είμαι οπαδός της ποικιλίας Romana”, εξήγησε η Aniston. “Μου αρέσει να βάζω μερικά μανιτάρια. Λατρεύω τα λαχανάκια. Λατρεύω λίγη ντομάτα. Αβοκάντο, ελιές Καλαμών, πάντα λίγο τυρί – ποτέ δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το τυρί μου. Θα έχω φέτες παρμεζάνας, πεκορίνο… φέτα… ή όλα αυτά!”

Η Άνιστον ολοκληρώνει τη σαλάτα της με αμύγδαλα ή ηλιόσπορους για τραγανή γεύση και ένα αυγό κομμένο ή ποσέ για πρωτεΐνη.

Όσο για το ντρέσινγκ, εξαρτάται από την ημέρα. Συνήθως επιλέγει λάδι και ξύδι ή βινεγκρέτ, αλλά αν είναι Σαββατοκύριακο, μπορεί να βάλει ranch.

Διαβάστε επίσης

Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνεις με τα τρόφιμα και βάζεις σε κίνδυνο την υγεία σου!

Ελένη Πετρουλάκη: Αυτό είναι το απογευματινό της σνακ για να παραμένει σε φόρμα

Είναι το τακτικό ζύγισμα ο δρόμος για να πετύχουμε το βάρος που θέλουμε;


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα