1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΕΚΤΑΚΤΟ!! 5.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΔΥΠΑ- ΟΑΕΔ! ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2023 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!

ΕΚΤΑΚΤΟ!! 5.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΔΥΠΑ (dypa.gr)- ΟΑΕΔ! ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2023 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (plaisio.gr)! – Όσα θέλετε να ξέρετε!

NEWS: Το επιτυχημένο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων ηλικίας 55 ετών και άνω επεκτείνεται με 5.000 νέες προσφερόμενες θέσεις, συνολικού προϋπολογισμού 117 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο των ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης για τη στήριξη των ανέργων μεγαλύτερης ηλικίας που αντιμετωπίζουν σημαντικά εμπόδια στην επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ! ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ !!!ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΟΓΑ, EFKA!!

Μετά την κάλυψη των 15.000 θέσεων που είχαν διατεθεί αρχικά, το πρόγραμμα επεκτείνεται και βελτιώνεται με τις εξής ρυθμίσεις:

– Δυνητικοί ωφελούμενοι πλέον ορίζονται όλοι οι άνεργοι ηλικίας 55 ετών και άνω και απαλείφεται η προϋπόθεση της μακροχρόνιας εγγεγραμμένης ανεργίας (12+ μήνες) που ίσχυε έως τώρα.

– Μπορούν να συμμετάσχουν ωφελούμενοι που έχουν ξεπεράσει το ηλικιακό όριο των 67 ετών και δεν έχουν θεμελιώσει δικαίωμα σύνταξης.

– Εντάσσονται στο πρόγραμμα ως δικαιούχοι και οι 7 ενιαίες Αποκεντρωμένες Διοικήσεις.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 12 μήνες, με δυνατότητα επέκτασης για άλλους 12 μήνες και η μηνιαία επιχορήγηση ανέρχεται στο 75% του μισθού και των ασφαλιστικών εισφορών, έως τα 750 ευρώ μηνιαία.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν φορείς από ένα ευρύ φάσμα της δημόσιας διοίκησης. Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι έχει ενταχθεί πλήθος Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (όπως Δήμοι, Περιφέρειες, Ασφαλιστικά Ταμεία, Νοσοκομεία, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, κ.λπ.) στο σύνολο της επικράτειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ!! 5.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΔΥΠΑ- ΟΑΕΔ! ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2023 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ! – Μεγάλες προσφορές!

Στις 24 Νοεμβρίου είναι η Black Friday, η μεγάλη ημέρα των εκπτώσεων καθώς οι καταναλωτές περιμένουν πως και πως για αγορές (ηλεκτρονικές και μη) συσκευών και όχι μόνο με έκπτωση έως και 80%.

Οι μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών θα βάλουν σε προσφορά πολλούς κωδικούς προϊόντων.

Οι ηλεκτρονικές αλυσίδες αλλά και τα εμπορικά καταστήματα θα αρχίσουν να επικοινωνούν τις μεγάλες εκπτώσεις της Μαύρης Παρασκευής.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος είναι δεδομένο ότι θα λάβουν μέρος επιχειρήσεις, κυρίως τεχνολογίας και ρουχισμού.





Συγκεκριμένα στις φετινές εκπτώσεις της Black Friday 2023 θα συμμετέχουν οι εξής επιχειρήσεις:

  • Public (public.gr)
  • Κωτσόβολος (kotsovolos.gr)
  • Γερμανός
  • Πλαίσιο (plaisio.gr)
  • e-shop
  • Praktiker
  • Intersport
  • Zackret
  • Tsakiris Mallas
  • Triumph
  • spartoo
  • myshoe
  • Funky Buddha
  • Factory Outlet
  • Cosmos Sport
  • Celestino
  • BrandGalaxy
  • alter shop
  • Notos
    Attica.

Οι περισσότερες εκπτώσεις ξεκινούν συνήθως μία βδομάδα πριν την Black friday 2023 αλλά και την επόμενη, την λεγόμενη ως cyber monday.

Ποιες Κυριακές του 2023 είναι ανοιχτά τις Κυριακές τα καταστήματα

Ανοιχτά δύο Κυριακές μένουν τα καταστήματα κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα θα μείνουν ανοιχτά:

  • 24 Δεκεμβρίου 2023 – Η τελευταία μέρα πριν τα Χριστούγεννα
  • 31 Δεκεμβρίου 2023 – Η τελευταία μέρα πριν την Πρωτοχρονιά
  • Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 11:00 έως τις 20:00 για την Κυριακή.
  • Το 2024, η πρώτη Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά θα είναι αυτή των χειμερινών εκπτώσεων.

ΕΚΤΑΚΤΟ!! 5.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΔΥΠΑ- ΟΑΕΔ! ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2023 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ! – Τι ετοιμάζει το Πλαίσιο!

Το ρολόι μετράει αντίστροφα για τη φετινή Black Friday και τις μεγάλες προσφορές που θα φέρει. Είσαι έτοιμος για έξυπνες αγορές;

Η Black Friday, η ημέρα που έχει συνδεθεί με τις πιο δυνατές προσφορές εκπτώσεων έρχεται. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πρέπει να περιμένεις την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου για την κορύφωση των προσφορών Black Friday.

Φέτος, η Black Friday πέφτει στις 24 Νοεμβρίου. Σημείωσε λοιπόν την ημερομηνία διότι θα σου χρειαστεί. Πρόκειται για τη δεύτερη μόλις χρονιά που των προσφορών της Black Friday δεν προηγούνται οι άλλοτε καθιερωμένες ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου. Έτσι, όχι μόνο αναμένονται top Black Friday deals αλλά και το πάρτι των προσφορών να διαρκέσει για δύο τουλάχιστον ολόκληρες εβδομάδες. Αυτό άλλωστε συμβαίνει και τα δύο τελευταία χρόνια.

Εάν λοιπόν έχεις βάλει κάτι στο μάτι εδώ και καιρό που θέλεις να αποκτήσεις, δεν έχεις παρά να περιμένεις λίγες ακόμη μέρες για να το πάρεις στην χαμηλότερη τιμή της χρονιάς! Εάν πάλι δεν έχεις καταλήξει στο τι ακριβώς χρειάζεσαι και τι θα σου ήταν χρήσιμο για τις ανάγκες και την καθημερινότητά σου, τότε παρακάτω μπορείς να πάρεις μια μικρή ιδέα σε ποιες κατηγορίες προϊόντων θα βρεις προσφορές Black Friday. Μην ξεχάσεις βέβαια να ορίσεις ένα συγκεκριμένο budget για τις Black Friday αγορές σου, καθώς πολύ εύκολα μπορείς να βρεθείς και με προϊόντα που δεν χρειάζεσαι πραγματικά αλλά και με… σπασμένο κουμπαρά.

Ας περάσουμε όμως χωρίς άλλες καθυστερήσεις σε ποια προϊόντα θα βρεις τις πιο hot προσφορές.

Smartphone
Black Friday και σούπερ προσφορές σε Smartphones κινητά πάνε μαζί! Είναι η ιδανικότερη στιγμή της χρονιάς για να αποκτήσεις εκείνο το ακριβό Smartphone που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Από παλιότερα iPhone μοντέλα έως και τις ναυαρχίδες των Samsung, Xiaomi και Huawei είναι δεδομένο ότι θα καταφέρεις να αποκτήσεις το smartphone που επιθυμείς στην τιμή που… επιθυμείς! Ξεκίνα λοιπόν με μια καλή έρευνα αγοράς για να έχεις εικόνα των τιμών και με το που σκάσουν οι Black Friday προσφορές μη διστάσεις να αποκτήσεις αυτό που θέλεις.

Τηλεόραση
Οι δυνατές εκπτώσεις σε τηλεοράσεις τελευταίες τεχνολογίας δεν μπορούν να λείπουν από μια Black Friday. Έτσι, εσύ που ψάχνεις τηλεόραση έχε το νου σου διότι σίγουρα θα την βρεις σε ιδανική τιμή. Να περιμένεις εντυπωσιακές εκπτώσεις σε διάφορες σειρές τηλεοράσεων από μεγάλα brands όπως η LG, η Sony και η Samsung! Επίλεξε αυτό που αναζητάς από 4K και OLED μέχρι QLED και 8K!

Smartwatches
Τα τελευταία χρόνια τα smartwatches έχουν γίνει απαραίτητο αξεσουάρ για αρκετούς. Είτε γυμνάζεσαι και ψάχνεις για τον καλύτερο σύντροφο προπόνησης είτε απλά ψάχνεις την ευκολία στην καθημερινότητά σου, υπάρχει ένα smartwatch για εσένα. Από τα πολυαγαπημένα Apple Watches έως τα τρομερά smartwatches της Garmin και της Samsung, θα βρεις τις χαμηλές τιμές που ψάχνεις για να αποκτήσεις το νέο σου… έξυπνο ρολόι!

Desktop & laptop
Ψάχνεις μήπως για ένα νέο laptop ή ένα desktop; Μην ξαφνιαστείς όταν σου πούμε ότι η Black Friday είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αποκτήσεις! Είτε θέλεις ένα πανίσχυρο desktop για να παίζεις τους πιο απαιτητικούς gaming τίτλους είτε επιθυμείς ένα νέο laptop για την καθημερινή σου work from home εργασία, ένα είναι το σίγουρο. Θα βρεις τρομερές εκπτώσεις σε σπουδαία brands όπως μεταξύ άλλων η Dell, η HP, η Lenovo αλλά και σε ορισμένα προϊόντα της Apple.

Φωτογραφικές μηχανές, action cameras & Drones
Η Black Friday είναι η ιδανική ευκαιρία να βγάλεις από μέσα σου τον καλλιτέχνη φωτογράφο που κρύβεις. Είναι πιθανό να βρεις σημαντικές εκπτώσεις σε DSLR και digital φωτογραφικές μηχανές μέχρι action cameras και drones. Και δεν μιλάμε για μάρκες που δεν ξέρεις. Θα βρεις πολύ καλές τιμές σε μοντέλα της Nikon, της Canon αλλά και το νούμερο ένα brand στις action cameras, την GoPro.
Δεν ξεχνάμε φυσικά και τα drones τα οποία γίνονται τα τελευταία χρόνια ολοένα πιο δημοφιλή τόσο για επαγγελματίες όσο και για χομπίστες. Είτε ψάχνεις ένα drone, ιδανικό για αρχάριο είτε ένα μοντέλο υψηλής τεχνολογίας για επαγγελματική χρήση, περίμενε δελεαστικές μειώσεις τιμών αυτή την Black Friday!

Gaming κονσόλες
Είσαι Gamer και ψάχνεις για τη νέα σου gaming κονσόλα; Η Black Friday είναι και για σένα η ιδανική ημέρα για να αποκτήσεις το πολυπόθητο Playstation 5! Η ευκαιρία για να αποκτήσεις ό,τι ψάχνεις γύρω από το gaming πλησιάζει. Έχε το νου σου διότι πρόκειται να βρεις και τρομερά bundles. Θα χάσεις την ευκαιρία;

Οικιακές συσκευές
Πέρα από τα προϊόντα τεχνολογίας και διάφορα άλλα τεχνολογικά gadgets, η Black Friday φέρνει σπουδαίες εκπτώσεις και σε διάφορες οικιακές συσκευές. Αναμένονται δυνατές προσφορές σε πλυντήρια ρούχων, ψυγεία, φούρνους και σίδερα μέχρι κλιματιστικά, αφυγραντήρες, καφετιέρες και ό,τι άλλο ψάχνεις γενικά σε οικιακή συσκευή. Θα είναι μια καλή στιγμή να επενδύσεις στην αναβάθμιση του σπιτιού σου, αντικαθιστώντας τις παλιές και ενεργοβόρες συσκευές σου.

Έπιπλα
Η Black Friday αποτελεί επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία και στην αγορά επίπλων. Από άνετες εργονομικές καρέκλες και γραφεία μέχρι κομψές και χρηστικές βιβλιοθήκες, αναμένονται αρκετά καλές μειώσεις τιμών. Για εσένα που ψάχνεις να ανανεώσεις κάποιο δωμάτιο του σπιτιού σου η γενικά ολόκληρη την οικία σου χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, η Black Friday είναι καλή στιγμή για να αποκτήσεις τα νέα σου έπιπλα σε αρκετά χαμηλές τιμές.

ΕΚΤΑΚΤΟ!! 5.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ 12 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΔΥΠΑ- ΟΑΕΔ! ΜΠΛΑΚ ΦΡΑΝΤΕΙ 2023 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ! – Tι συμβουλεύουν τα Public!

Έξυπνες συμβουλές για έξυπνες αγορές την περίοδο της Black Friday δίνουν τα Public καθώς απομένει λιγότερο από ένας μήνας για όσους θέλουν να βρουν και να αγοράσουν προϊόντα σε τιμή ευκαιρίας.

Η Black Friday έχει εξελιχθεί σε μία γιορτή για όλους. Τυπικά, φέτος θα «γιορταστεί» στις 24 Νοεμβρίου, ενώ πρέπει κανείς να προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να αποκτήσει τα προϊόντα που χρειάζεται ή επιθυμεί σε πραγματικά χαμηλές Black Friday τιμές.

Όσοι και όσες νομίζουν πως η 24η Νοεμβρίου απέχει αρκετά, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν αφού για μια εμπεριστατωμένη έρευνα αγοράς αυτό το διάστημα δεν είναι τεράστιο, προκειμένου να ωφεληθεί κανείς από τις σημαντικές εκπτώσεις εκείνης της ημέρας.

Tip #1: Κάνε ζέσταμα με Pre-Black Friday προσφορές!

Ας δούμε, για παράδειγμα, την περίπτωση των Public, της μεγαλύτερης αλυσίδας προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, όπου οι προ-Black Friday προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ευκαιρίες να αποκτήσεις ετοιμοπαράδοτα προϊόντα είναι ουκ ολίγες. Μία επίσκεψη από τη σχετική ενότητα στο Public.gr είναι αρκετή για να πείσει οποιονδήποτε γι’ αυτό.

Tip #2: Κάνε εγγραφή στο Public Newsletter και η τύχη σου θα δουλέψει!

Η επίσκεψη στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι σημαντική και για έναν ακόμη λόγο: για να συμπληρώσεις τη φόρμα που υπάρχει εκεί, προκειμένου να λάβεις άμεση ενημέρωση για όλες τις προσφορές από τώρα μέχρι και το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου. Στον κόσμο της Μπλακ Φράιντεϊ από τα Public, οι προσφορές θα είναι συνεχείς και η άμεση ενημέρωση είναι το κλειδί για να προλάβεις τις ευκαιρίες και τα προϊόντα που επιθυμείς.

Tip #3: «Στάμπαρε» τα προϊόντα που θέλεις να χτυπήσεις (πριν τελειώσουν!)

Όσον αφορά τις επιλογές, αυτές καλύπτουν κάθε γούστο, επιθυμία και ανάγκη. Καταρχάς, σε προϊόντα τεχνολογίας, καθώς μπορείς να βρεις laptops, υπολογιστές, smartphones, tablets, αξεσουάρ, τηλεοράσεις και συστήματα ήχου και εικόνας, όπως και προϊόντα gaming. Εξάλλου, δεν υπάρχει πιο κατάλληλη περίοδος για να αποκτήσεις τη μεγάλη τηλεόραση που πάντα ονειρευόσουν, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ή για να βρεις το νέο σου πλυντήριο ή το καινούριο ψυγείο που θα αντικαταστήσει το υπάρχον και θα μειώσει την κατανάλωση του ρεύματος. Αλλά ακόμη και μικρές οικιακές συσκευές, που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη.

Φυσικά, υπάρχει και το κομμάτι της ψυχαγωγίας και οι προσφορές σε βιβλία, audiobooks, προϊόντα health & fitness είναι πολλές και εξαιρετικές για όσους και όσες επιθυμούν το κάτι παραπάνω.

Black Friday με… δόσεις φυσικά στα Public

Η αλυσίδα που έφερε τη Black Friday στην Ελλάδα το 2016, δίνει τη λύση για όσους θέλουν να κάνουν αγορές χωρίς να έχουν απεριόριστο budget.

Χαρακτηριστική δυνατότητα που λύνει τα χέρια των καταναλωτών είναι οι ευέλικτες πληρωμές με δόσεις, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, ακόμα και για τις αγορές πριν και κατά τη διάρκεια της Μαύρης Παρασκευής. Αν κάποιος επιθυμεί μικρό αριθμό δόσεων, η υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna, η οποία επιτρέπει σε έναν καταναλωτή να πληρώσει για την αγορά του σε 3 άτοκες δόσεις, είναι ιδανική. Σε περίπτωση, όμως, που οι περισσότερες δόσεις είναι απαραίτητη προϋπόθεση, τότε απλώς οι καταναλωτές επιλέγουν την υπηρεσία Flex Pay και δημιουργούν το δικό τους πλάνο εξόφλησης, με έως 36 δόσεις!

ΑΓΡΟΤΕΣ NEA- ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΤΙΚΗ ΟΠΕΚΕΠΕ! ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023!

ΔΕΛΤΙΟ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ -ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2024- ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΟΣΑ!!

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ: Διαμάχες στον ΟΣΔΕ και αναταραχή μεταξύ των υπουργών – Τι πήγε στραβά στην πληρωμή

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα