1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ LIVE: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΣΕΠ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ LIVE: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΣΕΠ (asep.gr)! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ (efka.gov.gr) ΠΛΗΡΩΜΕΣ!! – Τρέξτε να προλάβετε!

NEWS: Σημαντικό πλεονέκτημα έναντι άλλων υποψηφίων έχουν όσοι αντλήσουν μόρια από συγκεκριμένες “δεξαμενές”, ενόψει της έκδοσης της προκήρυξης των δήμων (μόνιμοι).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αναμένεται να δημοσιευθεί στο Εθνικό Τυπογραφείο σε περίπου ένα μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες -και εν αναμονή της έκδοσης του προσχεδίου της προκήρυξης- στους δήμους και τις περιφέρειες όλης της χώρας θα διατεθούν πάνω από 700 θέσεις.

Ο νέος διαγωνισμός θα περιλαμβάνει, συνολικά, 4.282 μόνιμες θέσεις.

ΑΣΕΠ: Ποιοι συμμετέχουν στην προκήρυξη των δήμων

Στη διαδικασία συμμετέχουν μόνο οι επιτυχόντες ΠΕ του γραπτού διαγωνισμού 2Γ/2022. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προκήρυξη που θα εκδοθεί εντός της χρονιάς.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση μαζί με τα δικαιολογητικά με την έκδοση της προκήρυξης.

ΑΣΕΠΠοιοι φορείς θα ενισχυθούν

Ενισχύονται όλοι οι φορείς του Δημοσίου σε ολόκληρη τη χώρα. Η “μερίδα του λέοντος” από τις νέες προσλήψεις θα κατευθυνθεί σε δήμους, περιφέρειες, ΑΑΔΕ, e-ΕΦΚΑ και όλα σχεδόν τα υπουργεία. Ενισχύονται, επίσης, οι Ανεξάρτητες Αρχές.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις 4.282 μόνιμες προσλήψεις σε δήμους, περιφέρειες, υπουργεία και φορείς οφείλουν από τώρα να δημιουργήσουν Μητρώο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ – ή να το ελέγξουν και επικαιροποιήσουν (για όσους διαθέτουν ήδη).

ΑΣΕΠ: Ποιοι θα προσληφθούν με τη μεγάλη προκήρυξη των δήμων

Ο αριθμός μορίων που ανοίγει διάπλατα την πόρτα του μόνιμου διορισμού -πέραν της επίδοσης στις γραπτές εξετάσεις της 2Γ/2022- είναι 34,5. Και το ένα μόριο από αυτά είναι εξαιρετικά σημαντικό εάν ληφθεί υπόψη ότι κάποιες από τις θέσεις διορισμού θα… παιχθούν στην ισοβαθμία.

Η λίστα με τη μοριοδότηση των ιδιοτήτων έχει ως εξής:

  • Διδακτορικό: 5 μόρια (αρκεί να είναι αποδεκτό από το Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών)
  • Μεταπτυχιακό: 2 μόρια (τουλάχιστον ετήσιας φοίτησης)
  • Intergrated master: 1 μόριο
  • Άριστη γνώση ξένης γλώσσας: 1 μόριο (για Γερμανικά ή Αγγλικά η Γαλλικά ή Ισπανικά ή Ιταλικά)
  • Άριστη γνώση 2ης γλώσσας: 0,5 μόριο (για δεύτερη από τις παραπάνω ή γλώσσα που δεν εμπεριέχονται στις προαναφερόμενες – π.χ. Ρουμανικά)
  • Εμπειρία: 5 μόρια (ένα μόριο για κάθε έτος) – ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετράει οποιαδήποτε εμπειρία, χωρίς να είναι απαραίτητη η συνάφεια της εμπειρίας με τη θέση
  • Εντοπιότητα (α’ περίπτωση): 20 μόρια
  • Εντοπιότητα (β΄ περίπτωση): 10 μόρια

Σημειώστε ότι οι υποψήφιοι που δεν διαθέτουν κάποια από τα μόρια, διατηρούν τις πιθανότητες επιτυχίας τους με δεδομένο ότι ο βαθμός της γραπτής εξέτασης έχει τον πρώτο λόγο.

Ωστόσο, όποιος διαθέτει κάποια από αυτά τα μόρια ενισχύει σημαντικά τη θέση του στη διαδικασία του διορισμού.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ LIVE: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΣΕΠ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!! – Νέες ημερομηνίες πληρωμής!

Πλησιάζει η ημερομηνία καταβολής των συντάξεων στους δικαιούχους, καθώς αυτές θα καταβληθούν από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά τα ταμεία και οι ημερομηνίες ου θα καταβληθούν οι συντάξεις Νοεμβρίου 2023:

– Ο ΟΑΕΕ(oaee.gr), ο ΟΓΑ(oga.gr), το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023.

– Το ΙΚΑ(ika.gr), το Δημόσιο, το ΝΑΤ(nat.gr) και ΚΕΑΝ, το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ και η ΔΕΗ θα πληρώσουν τις συντάξεις τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023. Την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

– Ο ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) θα πληρώσει την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023 τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ LIVE!!! ΕΩΣ 480 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ! ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ!

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΣΚΑΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ!!! ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΟΠΕΚΕΠΕ!! ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!ΕΛΓΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΠΟ 9 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΣΤΑ 3 ΕΥΡΩ! ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΑ! ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΓΑ, EFKA!!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα