1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Χωρίς κατηγορία

Πώς αφήνεις τους ανθρώπους να σε παίζουν

Όλοι έχουμε «φάει ήττα» κάποια στιγμή στη ζωή μας όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις. Έχουμε πληγωθεί και έχουμε πληγώσει. Έτσι λειτουργούν οι σχέσεις∙ τουλάχιστον μέχρι να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Αν εσύ όμως ανήκεις στην κατηγορία αυτών που τους πληγώνουν ξανά και ξανά, τότε μάλλον κάτι κάνεις λάθος.

Δεν ακούς τις προειδοποιήσεις των φίλων σου

Όταν σου λένε οι φίλοι σου ότι το άτομο που γνώρισες δε φαίνεται και πολύ της προκοπής, εσύ επιλέγεις να μην τους ακούσεις. Πρέπει να αποδεχτείς ότι κάποιοι άνθρωποι είναι καλύτεροι στο να «διαβάζουν» τους άλλους και ίσως κάποιες φορές πρέπει να ακούς τη συμβουλή τους.

Αρνείσαι να μάθεις από τα λάθη τους

Στο θέμα της αγάπης, όλοι κάποια στιγμή έχουμε κάνει λάθη τυφλωμένοι από έρωτα. Το χειρότερο όμως που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου, είναι να μη μαθαίνεις από τις εμπειρίες σου. Βλέπεις ότι το καινούριο άτομο που βγαίνεις έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με εκείνον-η που σε πλήγωσε; Προσέχεις και αν δεις ότι η συμπεριφορά του αποδεικνύει τις επιφυλάξεις σου, φεύγεις.

Είσαι απελπισμένος-η για λίγη αγάπη 

Θέλεις τόσο πολύ να ερωτευτείς και να μπεις σε μία σχέση που βλέπεις τον έρωτα εκεί που δεν υπάρχει. Πείθεις τον εαυτό σου ότι ο κάθε άνθρωπος που γνωρίζεις και βγαίνεις μαζί του, είναι κι αυτός που θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου. Κάποια στιγμή, μετά από μεγάλες απογοητεύσεις θα βρεις τον-ην ιδανικό για εσένα, και θα τον αφήσεις να φύγει.

Εμπιστεύεσαι εύκολα

Επανάλαβε μετά από εμάς «Δίνω την ευκαιρία στον άλλο να μου αποδείξει ότι αξίζει να τον εμπιστευτώ, δεν τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια». Εσύ εμπιστεύεσαι τους υποψήφιους συντρόφους σου με κλειστά μάτια και μετά εκπλήσσεσαι που σε απογοητεύουν.

Δίνεις άπειρες ευκαιρίες

Κάποια στιγμή πρέπει να πεις κάπου όπα ή τουλάχιστον να μιλήσεις. Βλέπεις κάτι αρνητικό στη συμπεριφορά του άλλου κι αντί να του-ης το πεις, το αφήνεις να περνά ασχολίαστο. Μίλα, κι αν δεν καταλαβαίνει από λόγια, φύγε.

Δεν ακούς το ένστικτό σου

Τις λίγες φορές που λειτούργησε το ένστικτό σου, εσύ δεν το άκουσες. Αφού μια φωνούλα μέσα σου έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το άτομο, εσύ γιατί την αγνόησες; Οι άνθρωποι καταγράφουμε στο υποσυνείδητο συμπεριφορές και καταστάσεις που μας πλήγωσαν, κι όταν τις ξανασυναντάμε χτυπάει το καμπανάκι.

Ενδιαφέρεσαι για το άλλο άτομο περισσότερο από ό,τι ενδιαφέρεσαι για τον εαυτό σου

Είναι λογικό να φοβάσαι ότι θα χάσεις κάποιον, αλλά δεν είναι καθόλου λογικό να φοβάσαι τόσο που να τον αφήνεις να σε κάνει ό,τι θέλει. Αν ένας άνθρωπος εκμεταλλεύεται την καλοσύνη σου, τότε δεν αξίζει να είσαι μαζί του. Τόσο απλά.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα