1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και κλαίει»


Η δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό, κ.Ταραχοπούλου μίλησε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή του OPEN και μετέφερε την αντίδραση του παιδιού στο άκουσμα της εισαγγελικής πρότασης για τον Ηλία Μίχο.

Η δικηγόρος της 12χρονης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η ανήλικη «είναι κλεισμένη σε ένα δωμάτιο και κλαίει συνέχεια» κατόπιν σχετικής ερώτησης από τους παρουσιαστές της εκπομπής. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αλγεινή εντύπωση είχε προκαλέσει η δήλωση ενός εκ των δικηγόρων των κατηγορούμενων σύμφωνα με την οποία «η μικρή είχε επιλέξει ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής και να βιοπορίζεται έτσι».

Η κ. Ταραχοπούλου τοποθετήθηκε επί του θέματος λέγοντας ότι «είναι αδιανόητο να εκφράζονται τέτοιες απόψεις για ένα παιδάκι και μάλιστα από γυναίκα και μητέρα. Όλοι οι ψυχολόγοι και οι ειδικοί που εξέτασαν την 12χρονη κατέληξαν στο συμπέρασμα πως λέει την αλήθεια ότι η μητέρα της δεν είχε καμία σχέση με αυτά και όλα τα έκανε ο 59χρονος».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα