1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Είδα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερός μου και είπα το έπνιξες το κουνέλι»


Σύμβολο του σεξ επί συναπτά έτη στην μικρή οθόνη αλλά και σε περιοδικά, η Χριστίνα Παππά άνοιξε το σπίτι (και την καρδιά της) στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» κι αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε.

«Στη ζωή μου, είχα μόνο μία σχέση με μεγαλύτερο άντρα και με αρκετά χρήματα, όταν ήμουν μικρή. Όταν ήμουν μικρή, μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι. Μην ξεχνάς ότι μου έλειπε η πατρική φιγούρα από αυτόν τον άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή για κάποιους λόγους υγείας», είπε και πρόσθεσε: «Τότε, έπαιρνα γνώση από αυτόν, μάθαινα και τον θαύμαζα. Μετέπειτα οι σχέσεις μου ήταν όλοι συνομήλικοι».

Αναφορικά με τα σχόλια που ακούγονται για τις σχέσεις τις με πλούσιους, ανέφερε πως «εγώ μόνο μικρότερους άνδρες είχα στη ζωή μου, εκτός από τη μια αυτή, όταν ήμουν μικρή. Μη σου πω ότι πλήρωνα και δεν με πλήρωναν. Ο Κλαούντιο ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από εμένα κι ο πρώτος μου άνδρας ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερος από εμένα».

Μάλιστα σχολίασε και ένα μάλλον αστείο περιστατικό με έναν αρκετά μικρότερό της άνδρα.

««Δεν ήξερα ότι ήταν 12 χρόνια μικρότερός μου. Είδα ένα ωραίο παλικάρι, με φλέρταρε, γοητεύτηκα και κάποια στιγμή που πηγαίναμε κάπου και είχα το διαβατήριο του, έκανα “α Παναγία μου”. Γύρισα να τον κοιτάξω και γυρίζω μετά σε εμένα και μου λέω “το έπνιξες το κουνέλι τώρα”».


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα