1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Γιγάντιες τσάντες Jacquemus κυκλοφορούν στους δρόμους του Παρισιού, προκαλώντας πανικό


Ο Jacquemus, εκτός από τις διάσημες μικροσκοπικές τσάντες του Le Bambino, φημίζεται και για τις ευφάνταστες καμπάνιες του. Και η τελευταία, σίγουρα θεωρείται ως η κορυφαία όλων!

Την Τετάρτη (5/4), ο διάσημος οίκος μόδας, μοιράστηκε ένα απολαυστικό βίντεο στο Instagram στο οποίο βλέπουμε γιγαντιαίες τσάντες Le Bambino σε υπέροχα χρώματα να έχουν ρόδες και να κυκλοφορούν στους δρόμους του Παρισιού, ανάμεσα στα αυτοκίνητα, ενώ οι λέξεις “Bambino” και “Jacquemus” είναι γραμμένες στο δρόμο δίπλα στα οχήματα.

“Νομίζω ότι μου αρέσει το Παρίσι τώρα” είναι η λιτή λεζάντα του οίκου μόδας που συνοδεύει το απίθανο βίντεο. Και οι followers συμφώνησαν. Και πώς να μην το κάνουν, δηλαδή, αφού δε συναντάς καθημερινά, γιγάντιες τσάντες να περνάνε δίπλα σου στον δρόμο.

Και όπως φαίνεται δεν θα το συναντήσεις ποτέ το συγκεκριμένο σκηνικό, μιας και όσο ρεαλιστικό και αν δείχνει το κλιπ, στην πραγματικότητα πρόκειται για τρισδιάστατη απεικόνιση, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Jacquemus στο popsugar.

Όμως, ακόμη και μετά την αποκάλυψη, ο κόσμος δεν έχασε τον ενθουσιασμό του, βρίσκοντας απίθανη την ιδέα του Οίκου να πλασάρει τις μικροσκοπικές του τσάντες με αυτή την τεράστια καμπάνια.

Διαβάστε επίσης

Μαρία -Ολυμπία: H εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι η επιτομή του στυλ και μούσα διάσημου οίκου

Δέσποινα Βανδή: Η super sexy εμφάνισή της που έκανε τη Σταυροπούλου να αναφωνήσει… “Ρίξε κάτι πάνω σου”!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα