1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Life Style

Γιάννης Φέρτης – Μιμή Ντενίση: Η άγνωστη φωτογραφία από τον γάμο τους


Σχεδόν 10 χρόνια μετά τον πρώτο του γάμο με την Ξένια Καλογεροπούλου και για 7 χρόνια από το 1981 έως το 1988 ο Γιάννης Φέρτης ήταν παντρεμένος με την Μιμή Ντενίση.

Με αφορμή την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού, το προφίλ του «Σπιτιού του Ηθοποιού» στο Instagram ανήρτησε μία αδημοσίευτη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του Γιάννη Φέρτη με τη Μιμή Ντενίση.

Στη λεζάντα αναφέρει: «Γιάννης Φέρτης και Μιμή Ντενίστη σε μια αδημοσιεύτη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους! (10/7/1981)»

«Γνωριστήκαμε στην πρώτη ανάγνωση του “Συμβολαιογράφου”. Toν ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Αυτό το παρουσιαστικό, αυτή η φωνή. Εκείνος, πάλι, δεν μου έδινε καμία σημασία. Όλο πλάκες μού έκανε και κόντρες. Πέρασε καιρός να εκδηλωθεί. Είναι κλειστός άνθρωπος ο Γιάννης. Τελικά παντρευτήκαμε», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Μιμή Ντενίση.

Για τον μετέπειτα χωρισμό τους είχε εξομολογηθεί: «Δύσκολο (σ.σ. διαζύγιο) από την άποψη ότι εγώ τον αγαπούσα τον Γιάννη όταν χωρίσαμε. Δεν ήμουν, όμως, πλέον ερωτευμένη. Είχα ερωτευτεί ήδη τον Αντώνη Τρίτση, γιατί υπήρχε μεγάλη απόσταση μεταξύ μας. Εκείνος, νομίζω, κατάλαβε πόσο με αγαπούσε αφού χωρίσαμε. Κατά τη διάρκεια του γάμου μας εγώ ήμουν αυτή που ασχολιόμουν. Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια πυγμαλιωνική σχέση. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπος που μου έμαθε τι σημαίνει θεατρικό ήθος. Σήμερα έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%cf%86%ce%ad%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b9%ce%bc%ce%ae-%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bd%ce%af%cf%83%ce%b7-%ce%b7-%ce%ac%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%840

Διαβάστε επίσης:

Η Αφροδίτη της Μήλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Έξι γλυπτά σε εκδοχές αθλημάτων

“IN-EDIT Greece”: Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα