1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

«Αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις τα κουτιά της πίτσας»


Μερικές φορές, η ζωή στο ίντερνετ είναι ωραία. Μια από εκείνες τις φορές είναι όταν απαίσιοι τύποι όπως ο Andrew Tate (πρώην kickboxer που θυμίζουμε είχε αποβληθεί από το Big Brother όταν επιτέθηκε σε συμπαίκτριά του και έκτοτε κάνει διαδικτυακή «καριέρα» influencer με ειδίκευση στον μισογυνισμό) καρφώνονται μόνοι τους και καταλήγουν προφυλακισμένοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κατά συρροή βιασμούς και σωματεμπορία.

Οι ρουμανικές αρχές, που συνέλαβαν τον Τέιτ, τον αδερφό του και δύο ακόμα άτομα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που κρατούσε αιχμάλωτες γυναίκες και τις ανάγκαζε να συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις οι οποίες προβάλλονταν online έναντι αμοιβής, κατάφεραν να τον εντοπίσουν από το κουτί της πίτσας που φαινόταν στο βίντεο το οποίο ο ίδιος πόσταρε στο Twitter, για να απαντήσει στην Γκρέτα Τούνμπεργκ με την οποία είχαν ανοίξει προ ημερών διαδικτυακό καυγά.

Συγκεκριμένα, ο καυγάς ξεκίνησε όταν η 19χρονη ακτιβίστρια σχολίασε αρνητικά μια φωτογραφία του Τέιτ δίπλα σε μια Bugatti, με τον ίδιο να απαντά πως έχει συνολικά 33 αυτοκίνητα. «Σε παρακαλώ, στείλε μου το email σου για να σου στείλω την πλήρη λίστα των αυτοκινήτων της συλλογής μου και τις πελώριες εκπομπές ρύπων τους» της έγραψε εκείνος, με την θεάρα Γκρέτα να απαντά «σε παρακαλώ διαφώτισε με, στο [email protected]».

Με αφορμή την σύλληψη του Τέιτ χτες το βράδυ, η Τούνμπεργκ έγραψε απλώς «αυτά συμβαίνουν όταν δεν ανακυκλώνεις τα κουτιά της πίτσας σου» και άφησε τον πλανήτη να ξεκαρδίζεται.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα