1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Aποκάλυψεις σοκ

Ήταν έτοιμη να “δραπετεύσει” σε ψυχιατρείο με παρέμβαση ΜΚΟ η μάνα- Μήδεια. Πως επέσπευσε τη διαδικασία σύλληψης η Εισαγγελία που την εζωσαν τα φίδια – .


Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικούς κύκλους της Πάτρας, το πρωί της Τετάρτης εκπρόσωποι της ΜΚΟ Κλίμακα επισκέφθηκαν την Εισαγγελία Πατρών και σε συνάντηση τους με δικαστικούς λειτουργούς εισηγήθηκαν το άμεσο εγκλεισμό της Ρούλας Πισπιρίγκου σε ψυχιατρική κλινική δεδομένου ότι εμφανίζει σαφείς τάσεις αυτοκτονίας.

Οι εκπρόσωποι της ΜΚΟ Κλίμακα άφησαν να εννοηθεί ότι έγιναν παραλήπτες στοιχείων και συμπεριφορών της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι οποίες τους οδήγησαν στο παραπάνω συμπέρασμα.

Κατόπιν όλων τούτων και πάντα σύμφωνα με τους δικαστικούς κύκλους της Πάτρας επισπεύστηκαν όλες οι διαδικασίες που αφορούν την υπόθεση με αποτέλεσμα την προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου και την μεταφορά της στα κεντρικά της ΓΑΔΑ στην Αθήνα.

Αμέσως μετά την μεταφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου στο αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, κάτοικοι της πόλης πήγαν έξω από το σπίτι της και επιτέθηκαν λεκτικά στους συγγενείς της.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα