1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Ένιωσα αμέσως έντονο το κάψιμο


Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός – Γραμματέας Συνοδικού Δικαστηρίου, τραυματίας της χθεσινής, πρωτοφανούς επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ ανέφερε ότι καθόταν ακριβώς δίπλα από τον δράστη και περιέγραψε τις σκηνές που ακολούθησαν, ενώ σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ένιωσε αμέσως πολύ έντονο κάψιμο από την επίθεση με το καυστικό υγρό.

«Ίσως χρειαστεί να κάνω πλαστική στα σημεία όπου με ακούμπησε το καυστικό υγρό, στο χέρι μου. Η ποσότητα που έπεσε πάνω μου ήταν μεγάλη», περιγράφει.

Ο ίδιος αναφέρει ότι πέρυσι μετά την απόφαση καθαίρεσής του “εξύβριζε και απειλούσε τους Αρχιερείς. Έτσι, είχα την αίσθηση ότι κάτι θα έκανε και τώρα, όχι φυσικά σε αυτόν τον βαθμό”.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές η υπόθεσή του βρισκόταν στο δευτεροβάθμιο συνοδικό δικαστήριο, όπου εξεταζόταν η οριστικοποίηση της ποινής καθαίρεσής του.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα