1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας από την ΕΜΥ- πού θα χτυπήσει


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού στη χώρα εξέδωσε το πρωί της Τρίτης η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η κακοκαιρία που έρχεται από τα δυτικά φέρνει ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις, καθώς και πρόσκαιρα θυελλώδεις ανέμους.

Συγκεκριμένα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Τρίτη από αργά το απόγευμα στο Ιόνιο και προς το βράδυ στην Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία (κυρίως τα δυτικά τμήματα) και την Πελοπόννησο.

Αύριο Τετάρτη, στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία και έως και τις απογευματινές ώρες στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, την κεντρική Στερεά και τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο. Επίσης, από τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Στην Αττική, την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες να σημειώνονται προς το βράδυ, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Η θερμοκρασία θα είναι σε καλά επίπεδα, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 22 βαθμούς στην πρωτεύουσα.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα