1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πέντε σημάδια που (νομίζεις ότι) δείχνουν πως σε γουστάρει

Δεν είναι εύκολο να καταλάβεις αν ένας άνθρωπος σε γουστάρει. Ειδικά αν γουστάρεις εσύ. Αναρωτιέσαι αν σε βλέπει σαν φίλο-η ή αν σε βλέπει με άλλο μάτι. Κι αυτό σε βάζει να παίξεις ένα περίεργο ψυχολογικό παιχνίδι. Πολλές φορές μεταφράζεις εσύ όπως θέλεις τη συμπεριφορά του άλλου, προς το συμφέρον σου. Αυτό όμως λέγεται προκατάληψη επιβεβαίωσης. Καμιά φορά θέλεις να δεις έτσι τα πράγματα για να νιώσεις ευφορία. Καλύτερα όμως να μην παραμυθιάζεις τον εαυτό σου.

Δε φοβάται να είναι ευάλωτος-η κοντά σου

Αν ανοίγεται πολύ όποτε είστε κοντά, δεν αποκλείεται να τον-ην ενδιαφέρεις! Ωστόσο θα μπορούσε να είναι και σημάδι ότι σε βλέπει φιλικά, σαν τον προσωπικό του-ης ψυχοθεραπευτή. Ίσως είσαι καλός ακροατής κι αυτό τον-ην εμπνέει να σου ανοιχτεί. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά να μάθεις αν σε θέλει, μην βασίζεσαι στο αν σου ανοίγεται ή όχι.

Μιλάει στην παρέα του-ης για εσένα

Λογικά για να μιλάει στους φίλους του-ης για εσένα, σημαίνεις πολλά γι’ αυτόν-ή. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι σε βλέπει απαραίτητα ερωτικά. Εσύ δεν μιλάς στους φίλους σου για έναν άνθρωπο που γνώρισες πρόσφατα και σε ενθουσίασε η προσωπικότητά του; Επειδή σε ενθουσίασε σημαίνει ότι θέλεις να κάνεις και σχέση μαζί του-ης; Όχι. Επομένως μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Σε υπολογίζει

Αν κάποιος-α ζητάει τη γνώμη σου πάνω σε διάφορα θέματα ή ενδιαφέρεται για το πώς είναι η διάθεσή σου και την παρατηρεί, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι σε θέλει. Από την άλλη όμως μπορεί να είναι έτσι μαθημένος-η. Ίσως έχει συνηθίσει από την οικογένειά του-ης να είναι περιποιητικός-ή και να λαμβάνει υπερβολικά υπόψη την άποψη των ανθρώπων γύρω του.

Σε φιλοφρονεί

Όποτε κάνεις κάποια αλλαγή στην εμφάνισή σου το καταλαβαίνει και το σχολιάζει! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Μπορεί να σημαίνει και ότι σε γουστάρει -οκέι δεν θα το αποκλείσουμε. Ωστόσο, έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Μπορεί να είναι παρατηρητικός-ή και να του-ης αρέσει γενικά να δείχνει ενδιαφέρον στους ανθρώπους. Ή μπορεί να είναι αρκετά εξωστρεφής και να θέλει να κάνει τους ανθρώπους να τον-ην συμπαθούν.

Στέλνει συχνά

Αν σου στέλνει συχνά να δει τι κάνεις, μπορεί αυτό να σημαίνει ότι είσαι η πρώτη του προτεραιότητα. Τέλειο; Ακούγεται τέλειο, μπορεί όμως τα φαινόμενα να απατούν. Μπορεί να στέλνει παράλληλα σε πόσα άλλα άτομα. Ίσως είναι αρκετά κοινωνικός-ή. Ίσως θέλει να διατηρεί αναλλοίωτο το ενδιαφέρον σου για να νιώθει αρεστός-ή. Σίγουρα το γεγονός ότι στέλνει συχνά μηνύματα είναι ένα σημάδι, αλλά σημάδι για τι πράγμα; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα