1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς να διαρκεί περισσότερο η στύση σου;


Υπάρχουν δύο ειδών άντρες εκεί έξω. Αυτοί που θα ήθελαν να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η στύση τους κι αυτοί που φοβούνται να το ξεστομίσουν. Για αυτόν το λόγο κι εμείς σκύψαμε πάνω από το συγκεκριμένο πρόβλημα της μικρής διάρκειας στύσης, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη μιας κάποιας επιμήκυνσης αυτής. Συγκεντρώσαμε λοιπόν μια σειρά από συμβουλές που θα μπορούσαν να αποδειχτούν εξαιρετικά χρήσιμες για σένα και τη στύση σου και αφού ξαποστάσουμε να ξεκουραστούμε λίγο θα σου τις παρουσιάσουμε.

Kegels για καλύτερο έλεγχο

Δεν είναι μόνο για τις γυναίκες. Τα Kegels δυναμώνουν τον ηβοκοκκυγικό μυ και είναι εύκολο να γίνουν και από τα δύο φύλα. Για να τα κάνεις, θα χρειαστεί να συσπάσεις αυτόν τον μυ, και αν δεν ξέρεις πώς, τότε σκέψου πολύ απλά πώς θες να σταματήσεις την ροή των ούρων σου. Κράτα τη σύσπαση για τρία έως πέντε δευτερόλεπτα και μετά χαλάρωσε. Τα Kegels βελτιώνουν τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης και μπορούν να οδηγήσουν σε ισχυρότερες και πιο σταθερές στύσεις. Επιπλέον, μπορούν να γίνουν σχεδόν οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Στόχευσε σε ένα σετ των 10 επαναλήψεων, τρεις φορές την ημέρα.

Οι δυνατοί γλουτοί θα δώσουν τη λύση

Ένα ζευγάρι δυνατά οπίσθια βοηθούν και τα δύο φύλλα στο να αυξήσουν τις επιδόσεις και τις αντοχές τους στο σεξ. Οι μεν άντρες χρειάζονται γυμνασμένο γλουτό για να μπορούν να δίνουν επαλαμβανόμενη ώθηση σε στάσεις όπως το ιεραποστολικό, οι δε γυναίκες επίσης θα ωφεληθούν από την εκγύμναση του συγκεκριμένου μυ, ώστε να αντέχουν περισσότερο σε στάσεις τύπου γέφυρας, ή όταν βρίσκονται από πάνω και ελέγχουν εκείνες τη διείσδυση με τη λεκάνη τους. Όσο το κάνεις, τόσο θα διαρκεί περισσότερο η στύση σου.

Η υγιεινή διατροφή θα κάνει τη διαφορά

Η διατροφή σου πρέπει να είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά καθώς αυτά περιέχουν αντιοξειδωτικά που βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Βάλε αντίστοιχα περισσότερα προϊόντα ολικής άλεσης στο διατροφικό σου πρόγραμμα καθώς βοηθούν στη διατήρηση υγιών επιπέδων ζάχαρης στο αίμα και στην πρόληψη της αντίστασης στην ινσουλίνη.

Κατανάλωσε άπαχες πρωτεΐνες όπως κοτόπουλο, ψάρι και φυτικές πρωτεΐνες και τέλος απόφυγε λιπαρές τροφές και junk food αφού μπορούν να επηρεάσουν την κυκλοφορία του αίματος και την καρδιαγγειακή υγεία.

Το edging το σωστό το πρόστυχο

Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει την αναστολή της εκσπερμάτισης όταν η στύση είναι στο ανώτατο σημείο της και στη συνέχεια την επανέναρξη της διέγερσης ώστε με αυτόν τον τρόπο να συνεχίζεις ακάθεκτος το έργο σου.

Το άγχος σκοτώνει τη στύση

Το άγχος και η ανησυχία μπορούν να επηρεάσουν την στύση. Η διαχείριση του άγχους μέσω τεχνικών χαλάρωσης, όπως η βαθιά αναπνοή, η γιόγκα ή ο διαλογισμός, μπορεί να βοηθήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως και η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία με τον/την σύντροφο η οποία μπορεί να σε αποσυμφορήσει και να βελτιώσει την σεξουαλική εμπειρία.

Tη συμβουλευτική μην τη σνομπάρεις

Η συμβουλευτική ζευγαριών είναι μια καλή επιλογή που μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων στη σχέση που επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή σου σε όλους τους τομείς στύσης συμπεριλαμβανομένης. Αντίστοιχα ένας ειδικός σεξουαλικός θεραπευτής μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες στρατηγικές και υποστήριξη προκειμένου να μπεις σε Duracell mode.

Αποχαιρέτα τις κακές συνήθειες

Το κάπνισμα επηρεάζει αρνητικά την κυκλοφορία του αίματος και τη σεξουαλική υγεία επομένως καλό θα ήταν να το κόψεις μαχαίρι κι αντίστοιχα να περιορίσεις κατά πολύ την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ καθώς είναι δεδομένο ότι μειώνει την ικανότητα διατήρησης της στύσης.

 

 




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα