1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

6 κοινά γνωρίσματα που έχουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια


Κάθε σχέση είναι διαφορετική αλλά υπάρχουν και κάποια κοινά γνωρίσματα ανάμεσα στις υγιείς σχέσεις και κάποια κοινά στις τοξικές σχέσεις ή στις σχέσεις που τα μέλη της δεν είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένα. Σήμερα θα δούμε ποια είναι τα κοινά γνωρίσματα που έχουν όλα τα ευτυχισμένα ζευγάρια.

#1. Σέβονται ο ένας τον άλλον
Ο σεβασμός σε μια σχέση είναι το Α και το Ω γιατί από εκεί ξεκινούν όλα. Αν σέβεσαι τον αγαπημένο σου και σε σέβεται και εκείνος τότε έχετε πολύ γερά θεμέλια για να χτίσετε μια όμορφη σχέση.

#2. Θέλουν ο ένας το καλό του άλλου
Το να σε νοιάζει να είναι ευτυχισμένος αλλά και το να τον νοιάζει εκείνον να είσαι ευτυχισμένη είναι κάτι που επίσης έχει ιδιαίτερο νόημα σε μια υγιή σχέση.

#3. Κάνουν αυθόρμητο σεξ
Πολλά ζευγάρια κάνουν σεξ επειδή πρέπει να κάνουν ή με πρόγραμμα προκειμένου να αποκτήσουν ένα παιδί. Το αυθόρμητο σεξ είναι ωραίο γιατί δείχνει πόσο πολύ θέλει ο ένας τον άλλον.

#4. Αγγίζονται πολύ συχνά μέσα στη μέρα τους
Το να ψάχνεις ευκαιρίες για να τον αγκαλιάσεις, να τον χαιδέψεις, να του πιάσεις το χέρι ή να τον φιλήσεις είναι ένα πολύ καλό δείγμα πως είστε πολύ κοντά στη μεταξύ σας σχέση.

#5. Ενδιαφέρονται να μάθουν τι συμβαίνει στη ζωή του συντρόφου τους
Το να θέλεις και να νοιάζεσαι να μάθεις τι συνέβη μέσα στη μέρα του αγαπημένου σου αλλά και το να θέλει και εκείνος να μάθει τι έγινε στη δική σου μέρα είναι ένα δείγμα πως ο έρωτάς σας είναι ουσιαστικός και δυνατός.

#6. Εκτιμούν ο ένας τον άλλον
Το να κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού και να ακούσεις ένα μπράβο ή το να πλύνεις το αυτοκίνητο και να ακούσεις ένα μπράβο δεν είναι κάτι που πολλά ζευγάρι κάνουν. Όταν εκτιμάς την προσπάθεια που κάνει ο αγαπημένος σου σε κάθε σημείο της σχέσης σας τότε βάζεις γερές βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο αύριο.

Διαβάστε ακόμα: 5 βασικές διαφορές ανάμεσα σε μια αληθινή και μια τοξική σχέση

5 λόγοι που δείχνουν πως τρέφεις αισθήματα για τον…κολλητό σου!

4 λόγοι που δείχνουν πως τον ελέγχεις (ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις)




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα