1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς αντιμετωπίζει την ανασφάλεια το κάθε ζώδιο


Και ποιος δεν έχει ανασφάλειες; Όλοι μας πολεμάμε τους δαίμονές μας, από χαμηλή αυτοπεποίθηση, μέχρι θέματα εμπιστοσύνης. Τόσα διαφορετικά προβλήματα, και τόσοι πολλοί τρόποι για να τα διαχειριστούμε – ή να τα αποφύγουμε.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν τους πνίγει η ανασφάλεια…

Κριός
Κρύβει τις ανασφάλειές του πίσω από μια μάσκα αυτοπεποίθησης. Και είναι μια μάσκα που προσπαθεί να μην βγάλει ποτέ.

Ταύρος
Το κλισέ που λέει ότι βάζουμε φίλτρα στο Ίνσταγκραμ για να νιώσουμε πιο όμορφοι, ο Ταύρος το εννοεί. Όποτε νιώθει χάλια, πουλάει προς τα έξω τα πιο γκλαμ εικόνα.

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο δεν αντιμετωπίζει τις ανασφάλειές του. Τις αγνοεί. Ασχολείται με άλλα πράγματα και προσπαθεί να τις ξεχάσει – με διάφορους βαθμούς επιτυχίας.

Καρκίνος
Όταν τον πιάσουν οι ανασφάλειές του, δεν το ‘χει σε τίποτα να βάλει τα κλάματα και να ξεσπάσει επιτόπου. Αρκεί να μην τον βλέπουν.

Λέων
Αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να μην σκέφτεται τις ανασφάλειές του. Από το να σβήνει παλιές φωτογραφίες που μισεί, μέχρι να κριτικάρει τον εαυτό του κάθε νύχτα… έχει εμμονή.

Παρθένος
Βάζει το χιούμορ του μπροστά για να καλύψει τις ανασφάλειές του. Στην πραγματικότητα, λέει κακίες για τον εαυτό του πριν προλάβει να τις πει κάποιος άλλος.

Ζυγός
Οι Ζυγοί αργούν, αλλά καταλαβαίνουν το νόημα: Αρχίζουν από ένα σημείο να εστιάζουν στις δυνάμεις τους, και να νικούν την ανασφάλεια.

Σκορπιός
Φτιάχνουν ένα καβούκι απροσπέλαστο, κλειδώνονται εκεί μέσα με τις ανασφάλειές τους και δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν άνθρωπο να μπει.

Τοξότης
Τις αναμασά, δυστυχώς. Μπορεί αυτό το ζώδιο να είναι η χαρά της ζωής, αλλά πολλές φορές στο μυαλό του γίνεται ένα χάος από φωνές που λένε πολύ αγενή πράγματα για εκείνον.

Αιγόκερως
Προσπαθούν να πετάξουν από πάνω τους τις ανασφάλειες υιοθετώντας διαφορετικά στυλ και συμπεριφορές. Πάει τόσο καλά όσο μπορείς να φανταστείς.

Υδροχόος
Έχει δημιουργήσει συμβιωτική σχέση με τις ανασφάλειές του, επειδή του προσφέρουν άφθονο υλικό για σκέψη, αλλιώς θα βαριόταν. Υδροχόος είναι, περίμενες κάτι φυσιολογικό;

Ιχθείς
Αυτό το ζώδιο αναγνωρίζει τις ανασφάλειές του. Και γκρινιάζει για αυτές. Και μετά θα ψαρέψει και κάνα κομπλιμέντο, επειδή είναι ωραία τα κομπλιμέντα.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα