1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Frozen Yogurt με 3 μόνο υλικά (Video) | Συνταγές



Ένα αφράτο παγωμένο γιαούρτι (Frozen yogurt) για να το απολαύσετε τις καυτές μέρες του καλοκαιριού, όλες τις ώρες με την οικογένειά σας και τους φίλους σας αλλά και να σερβίρετε ως ιδανικό επιδόρπιο μετά από ένα χορταστικό γεύμα ή δείπνο όλες τις εποχές του χρόνου. Μια απλή, εύκολη και γρήγορη στην παρασκευή της συνταγή που θα γίνει η αγαπημένη σας. Δοκιμάστε τη!

Δείτε πιο κάτω σε βίντεο την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα

Υλικά συνταγής

  • 400 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 35-36% λιπαρά, κρύα
  • 140 γρ. ζάχαρη
  • 200 γρ. γιαούρτι αγελαδινό πλήρες
  • μέλι και καρύδι ή φρέσκα φρούτα ή σιρόπι σοκολάτας ή φρούτων για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε ένα μπολ ρίχνετε την κρύα κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη και τα χτυπάτε με το μίξερ, σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να έχετε μια αφράτη σαντιγί που να “στέκεται”. Αφήνετε το μίξερ, προσθέτετε το γιαούρτι στη σαντιγί και ανακατεύετε με μια μαρίζ, με απαλές κινήσεις, μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως.
  2. Αδειάζετε το μείγμα σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και γεμίζετε 5 ή 6 κυπελάκια ή μεταλλικά μπολ και τα τοποθετείτε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες. Πριν τα σερβίρετε μπορείτε, προαιρετικά, να τα γαρνίρετε με μέλι και καρύδια ή με κομματάκια από φρούτα εποχής ή σιρόπι σοκολάτας ή φρούτων. 

Δείτε στο video την εκτέλεση της συνταγής βήμα βήμα 

Sintayes.gr,

Συνταγή: Frozen Yogurt με 3 μόνο υλικά (Video)

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα