1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Τι να φορέσω στο beach bar


Και ενώ όλοι ετοιμάζουμε βαλίτσες για παραθαλάσσιους προορισμούς μια αστραπιαία σκέψη ξαφνικά μας παγώνει. Τι να φορέσω στο beach bar; Ή μάλλον: «Τι να φορέσω στο beach bar!” Με πανικό.

Ενώ είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι έχετε τουλάχιστον μια ντουλάπα γεμάτη με ρούχα, και πάλι δεν θα βρίσκετε τι να βάλετε.

Το beach bar σαν θέμα είναι από μόνο του tricky, καθώς ούτε το ίδιο έχει αποφασίσει ποια είναι ακριβώς η ταυτότητά του. Για να μη χάσετε 3-4 ώρες από το πρόγραμμά σας σε αυτό το αδιέξοδο, είμαστε εμείς εδώ για να σας λύσουμε τα χέρια και να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές για να είστε κατάλληλα ντυμένη στο beach bar.

Όταν λέμε beach bar πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως θα πρέπει να είμαστε σωστά ντυμένες για τις ώρες που θα περάσουμε από την ξαπλώστρα της παραλίας, μέχρι τη μετάβαση στο bar το απόγευμα για το sunset. Οπότε, ιδανικά χρειαζόμαστε από τη μία κάτι άνετο και χαλαρό για το μπάνιο μας, από την άλλη όμως κάτι αρκετά glamorous για να μπορέσει να σταθεί σε bar-restaurant.

Η λίστα μας περιέχει επιλογές που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασφάλεια, άνεση και θηλυκότητα όποιο item και αν επιλέξετε.

Σε κάθε περίπτωση το mood είναι καλοκαιρινό και άκρως ανεπιτήδευτο. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστηθείτε τις διακοπές σας λεπτό προς λεπτό και μείνετε ήσυχη για τα outfits σας!

Co-ordinate sets

Επενδύστε σε ένα co-ord set. Ακόμα ένα outfit που θα πρέπει να εντάξετε στη βαλίτσα των διακοπών σας, είναι ένα ημιδιάφανο σύνολο. Τα co-ordinate sets έχουν το πλεονέκτημα ότι δίνουν μια συνοχή στο look σας και το κάνουν πιο ολοκληρωμένο, γλυτώνοντάς σας από περίτεχνους συνδυασμούς styling. Τα αγαπάμε ιδιαιτέρως καθώς η ομοιομορφία τους, μας χαρίζει εφέ extra ύψους και extra κομψότητας!

%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%bf-beach-bar0

RAT & BOA 

%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%bf-beach-bar2

Κλασικά κομμάτια

Ένα ακόμα έξυπνο tip είναι να ποντάρετε σε κλασικά κομμάτια, όπως μια all time classic λινή πουκαμίσα ή ένα basic λευκό φόρεμα. Το λινό είναι το κατεξοχήν ύφασμα του καλοκαιριού, που εκτός της παραλίας, μπορείτε να το συνδυάσετε με χρυσά oversized κοσμήματα και bronzerσανδάλια για τις βραδινές σας βόλτες στα σοκάκια των νησιών.

Προτιμήστε το λευκό γιατί από τη μία πλευρά απωθεί τον ήλιο και σας κάνει να αισθάνεστε πιο δροσερά τις πρωινές ώρες, και από την άλλη, όταν το επιλέγετε για βραδινές εμφανίσεις, προσθέτει extra γοητεία στην golder brown επιδερμίδα σας!

Bershka

%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%bf-beach-bar4

ZARA

Πρακτικά key items

Σημαντικό είναι να θυμάστε πως στις διακοπές καλό είναι να ποντάρουμε σε πρακτικά items, που με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ. Μπορείτε να πάρετε δηλαδή μαζί σας ένα body που το πρωί το φοράτε ως μαγιό και το απόγευμα-βράδυ μπορείτε να το συνδυάσετε με μια μαύρη ημιδιάφανη παντελόνα, όπως αυτή που έχουμε εντάξει στην λίστα μας, και να έχετε ένα ολοκληρωμένο outfit.

%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%bf-beach-bar6

Η&Μ

%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%bf-beach-bar8

Επιλέξτε τις αγαπημένες σας διαφάνιες

Τα ημιδιάφανα items είναι αμφιλεγόμενα. Όλες τα θαυμάζουμε όταν τα δούμε φορεμένα, αλλά ελάχιστες τα τιμούν εν τέλει. Μη τα φοβηθείτε και τολμήστε να φορέσετε τα ρούχα που θέλετε, καθώς το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει! Άλλωστε, είναι γεγονός ότι πιο δύσκολα θα επιλέξουμε ένα ημιδιάφανο item το χειμώνα. Αν είστε σχετικά άτολμη, προτείνω να ξεκινήσετε πιο συντηρητικά, με ένα μόνο semi-sheer item σε μαύρο χρώμα ή ένα open knit φόρεμα παραλίας.

Αnswear.gr

%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%89-%cf%83%cf%84%ce%bf-beach-bar10

Mango

Διαβάστε επίσης

5 βιβλία που δεν πρέπει να λείψουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου

Η ελληνική dream team των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων ποζάρει για τη Vogue


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα