1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

9 σημάδια πως του έχεις πάρει το μυαλό και δεν μπορεί χωρίς εσένα


Νιώθεις σαν τρελή για εκείνον αλλά δεν είσαι σίγουρη πώς αισθάνεται ο σύντροφός σου για σένα; Παρακάτω θα δεις τα 10 σημάδια που θα σε πείσουν πως βλέπει πολύ σοβαρά τη σχέση σας και πως είναι τρελός για εσένα.

#1. Δεν περνάει ούτε μια μέρα που να μην σου πει πόσο πολύ σε αγαπάει. Μπορεί να το κάνει με λόγια, μπορεί να το κάνει με πράξεις.

#2. Κάνει τα πάντα για να νιώσεις εμπιστοσύνη μαζί του και να μην φοβάσαι ότι μπορεί να σε προδώσει με τον οποιονδήποτε τρόπ.

#3. Θα σου δώσει κουράγιο κάθε φορά που θα βρεθείς σε κάποια δύσκολη κατάσταση και θα σε κάνει να αισθανθείς πως έχεις δίπλα σου έναν πολύ δικό σου άνθρωπο.

#4. Θα σε εμψυχώσει όταν σε βλέπει πεσμένη. Όσο χάλια και αν αισθάνεσαι με πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου, όταν εκείνος βρίσκεται στο σπίτι νιώθεις πως όλα είναι πολύ καλύτερα.

#5. Πάντα δείχνεις πανέμορφη στα μάτια του. Ακόμα και τις στιγμές που εσύ απορείς για το τι σου βρίσκει εκείνος νιώθει πως είσαι η πιο όμορφη κοπέλα στον κόσμο.

#6. Μπορεί να μην λέει μεγάλα λόγια αλλά οι πράξεις του δείχνουν πόσο πολύ σε θέλει. Αυτά τα μικροπράγματα που αν είσαι προσεκτική θα τα παρατηρήσεις είναι αυτά που κάνουν όλη τη διαφορά.

#7. Δίπλα του νιώθεις απόλυτα ασφαλής. Τίποτα δεν σε φοβίζει όσο έχεις στον πλευρό σου αυτόν τον άντρα.

#8. Δεν φοβάσαι καθόλου ότι μπορεί να σε βλάψει με τον οποιονδήποτε τρόπο. Νιώθεις σιγουριά μαζί του και ξέρεις πως ακόμα και αν κάποια στιγμή χωρίζατε θα γινόταν με τον πιο σωστό τρόπο.

#9. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου ό,τι και αν σε απασχολεί και δεν θα σου πει ποτέ ότι κουράστηκε να σε ακούει να παραπονιέσαι.

Διαβάστε ακόμα: Tα 7 χαρακτηριστικά που έχει ο ΤΕΛΕΙΟΣ άντρας!

French Kiss: Τα 6 μυστικά του τέλειου…γαλλικού φιλιού!

Έρωτας + Σχέσεις: ΑΥΤΑ τα 2 πράγματα πρέπει να προσέχει κάθε σωστή σύντροφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα