1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

5 value for money ξυριστικές μηχανές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο


Ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσουμε για τρίχες κι εσύ να δείξεις την απαιτούμενη προσοχή γιατί το θέμα σε ενδιαφέρει γιατί όπως λέει κι ο κάπως μπούμερ θυμόσοφος λαός μας, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Για το αν θα νυμφευθείς ή όχι δεν είμαστε οι κατάλληλοι να αποφασίσουμε όμως για το ξύρισμα, έχουμε κάνει ήδη τις ψακτικές μας κι έχουμε ξεδιαλέξει τις πιο value for money ξυριστικές μηχανές για τα γένια σου και μόνο. Φτιάξαμε μια πενταδάχτυλη λίστα για να έχεις να πορεύεσαι αναλόγως.

Gillette King

Με αιχμηρές λεπίδες μεγάλης διάρκειας η ξυριστική μηχανή έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να επιτευχθεί η ιδανική εμφάνιση.  Διαθέτει τρεις εναλλάξιμες χτένες για όλα τα στυλ γενειάδας: για γενειάδα 3 ημερών (1mm), κοντή (3-11mm) και μακριά (13-21mm). Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πολυεργαλείο ξυρίσματος στην οικονομική κατηγορία κι ιδανικό επίσης για ταξίδια και μετακινήσεις, αφού είναι πολύ ελαφρύ. Η τιμή του ξεκινά από 25€

Philips Shaver 1000 S1223/41

Ξυριστική μηχανή προσώπου της εταιρείας Philips με τρεις κεφαλές για βαθύτερο ξύρισμα. Είναι κατάλληλη τόσο για βρεγμένο όσο και για στεγνό δέρμα. Μπορεί να πλυθεί με νερό για εύκολο καθαρισμό. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και απαιτούνται 8 ώρες για μια πλήρη φόρτιση. Ταυτόχρονα, διαθέτει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης για άμεσο ξύρισμα ακόμη κι αν η συσκευή δεν έχει φορτίσει πλήρως.

Η τιμή της ξεκινά από 31,12€.

Philips Oneblade Pro 360 QP6541/15

Το Philips OneBlade Pro για Πρόσωπο + Σώμα τριμάρει, διαμορφώνει και ξυρίζει κάθε μήκους τρίχα. Περιλαμβάνει μια λεπίδα για το πρόσωπο και μία επιπλέον με ειδικό προστατευτικό κάλυμμα για το σώμα. Ξέχασε τα πολλαπλά εργαλεία: το OneBlade τα κάνει όλα.

Το Philips OneBlade έχει επαναστατική τεχνολογία που σχεδιάστηκε για την περιποίηση του προσώπου. Μπορεί να ξυρίσει οποιοδήποτε μήκος τριχών. Το σύστημα διπλής προστασίας, μια επικάλυψη ολίσθησης σε συνδυασμό με στρογγυλεμένα άκρα, κάνει το ξύρισμα πιο εύκολο και άνετο. Η τεχνολογία που διαθέτει παρέχει μια λεπίδα γρήγορης κίνησης (12000x ανά λεπτό) και έτσι το ξύρισμα είναι αποτελεσματικό, ακόμα και στις πιο μακριές τρίχες. Μπορεί να πλυθεί με νερό για εύκολο καθαρισμό. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και απαιτείται 1 ώρα για μια πλήρη φόρτιση. Ταυτόχρονα, διαθέτει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης για άμεσο ξύρισμα ακόμη κι αν η συσκευή δεν έχει φορτίσει πλήρως.

Η τιμή της ξεκινά από 51,40€

Braun 300BT S3 Shave & Style 276357

Η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική μηχανή Braun Series 3 Shave&Style είναι το ιδανικό εργαλείο περιποίησης 3 σε 1. Επιλέξτε ανάμεσα σε ξύρισμα ή trimming και styling αλλάζοντας απλώς την κεφαλή της συσκευής και προσθέτοντας ένα από τα 5 εξαρτήματα χτένας για να επιτύχετε το επιθυμητό μήκος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι 3 κινούμενες λεπίδες ξυρίσματος (3-Flex head) προσαρμόζονται σε κάθε περίγραμμα του προσώπου για μέγιστη επαφή με το δέρμα. Αποδεδειγμένο ακόμα και σε δύσκολα γένια 3 ημερών. Οι ξυριστικές μηχανές Shave & Style Series 3 είναι επαναφορτιζόμενες κι η πλήρης φόρτιση επιτυγχάνεται σε 1 ώρα για 30 λεπτά χρόνου ξυρίσματος. Η τιμή της ξεκινά από 53€.

Panasonic Men’s 3-Blade Wet & Dry Electric Shaver ES-RT37

Ξυριστική μηχανή προσώπου της εταιρείας Panasonic με μια κεφαλή ξυρίσματος. Είναι κατάλληλη τόσο για βρεγμένο όσο και για στεγνό δέρμα. Μπορεί να πλυθεί με νερό για εύκολο καθαρισμό. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και απαιτείται 1 ώρα για μια πλήρη φόρτιση. Ταυτόχρονα, διαθέτει τεχνολογία γρήγορης φόρτισης για άμεσο ξύρισμα ακόμη κι αν η συσκευή δεν έχει φορτίσει πλήρως.

Η τιμή της ξεκινά από 48€

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα