1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Όσο πιο γρήγορο το αυτοκίνητο, τόσο μικρότερο το πέος


Το έχεις ακούσει σίγουρα σαν έκφραση, τώρα έρχεται και η επιστήμη να το επιβεβαιώσει: Έρευνα του University College του Λονδίνου διαπίστωσε ότι ναι, κυρίες και κύριοι, οι άνδρες με μικρότερο του μέσου όρου πέος έχουν περισσότερες πιθανότητες να θέλουν σπορ αυτοκίνητο.

Οι ψυχολόγοι που διεξήγαγαν την έρευνα ζήτησαν από 200 άνδρες ηλικίας από 18 έως 74 ετών να αξιολογήσουν την επιθυμία τους για πολυτελή αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένων των ακριβών αυτοκινήτων.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: Στην μία ομάδα οι ερευνητές είπαν ότι το μέσο μέγεθος πέους παγκοσμίως είναι 17,7 εκατοστά, ενώ στην άλλη ομάδα είπαν ότι είναι 10,16 εκατοστά (αν αναρωτιέσαι, ο πραγματικός μέσος όρος είναι 13 εκατοστά).

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως όσοι άνδρες πίστευαν πως βρίσκονται αρκετά κάτω του μέσου όρου, και στις δύο ομάδες, δήλωναν μεγαλύτερη επιθυμία για φανταχτερά αυτοκίνητα.

Ρόλο, ωστόσο, έπαιξε και η ηλικία, με τους άνω των 29 ετών να ενδιαφέρονται εμφανώς περισσότερο για τα super cars.

«Όσοι ήταν άνω των 30 και είχαν μικρό πέος, βαθμολόγησαν τα σπορ αυτοκίνητα ως πιο επιθυμητά», δήλωσαν οι επιστήμονες, επισημαίνοντας ότι η επιθυμία για ακριβές αγορές συνδέεται γενικώς με χαμηλή αυτοεκτίμηση. «Σε αυτήν την υπόθεση, το να νιώθει κανείς ότι έχει μικρό πέος είναι ένας τύπος χαμηλής αυτοεκτίμησης και η αγορά ενός σπορ αυτοκινήτου θα ήταν απλώς ένας τρόπος που θα μπορούσε να το βελτιώσει», αναφέρεται στη μελέτη.

Το ακόμα εντυπωσιακότερο είναι το εξής: Στο πλαίσιο της έρευνας, οι επιστήμονες δοκίμασαν να χειραγωγήσουν την αυτοεκτίμηση των συμμετεχόντων και με άλλους τρόπους –παρουσιάζοντας για παράδειγμα αντίστοιχα ψευδή στοιχεία σχετικά με τον μέσο όρο των ετήσιων αμοιβών, ή της συνολικής εικόνας της υγείας του μέσου άνδρα. Ωστόσο, μόνο εκείνοι που εξαπατήθηκαν σχετικά με το μέγεθος του πέους εξέφρασαν αυξημένη επιθυμία να κατέχουν ένα σπορ αυτοκίνητο.

«Η σχέση μεταξύ της οδήγησης ενός γρήγορου σπορ αυτοκινήτου και του μικρού πέους είναι μια ευρέως διαδεδομένη θεωρία, που συζητήθηκε από ακαδημαϊκούς και αναλυτές έως θεωρητικούς της εξέλιξης. Για πρώτη φορά, δείχνουμε ότι βασίζεται σε μια ψυχολογική αλήθεια», καταλήγουν οι ερευνητές.

Πηγή: New York Post 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα