1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Ορθοδοξια

Υπέγραψαν και ψήφισαν να υπάρξουν παιδιά που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τη μάνα – Thestival


Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, Ιγνάτιος, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σε μια από τις πρώτες εκκλησιαστικές αντιδράσεις μετά την ψηφοφορία της Πέμπτης ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος επισημαίνει:

«Μιά μάνα δίνει μάχη με τον Χριστό. Είναι Χαναναία, ειδωλολάτρισσα, αλλά πονάει. Πονάει όπως κάθε μάνα το παιδί της, την κόρη της, και ζητάει από τον Χριστό να τη θεραπεύσει. Κι ο Χριστός αρνείται. Της λέει: “Εγώ ήρθα για τα παιδιά του Ισραήλ, όχι για τα σκυλιά.” Ναι, αλλά, η μάνα απαντάει γιατί πονάει και λέει: “Και τα σκυλιά τρώνε από τα ελάχιστα των κυρίων τους.”

Μάνα. Μητέρα. Μιά λέξη ιερή. Δεν υπάρχει πιο ιερή σ’όλον τον κόσμο. Και πιο γνωστή λέξη: “μαμά”. Έτσι μεγαλώνουν τα παιδιά, με την αγάπη της μάνας. Τα παιδιά που γνωρίσαν μάνα και τα παιδιά που στερήθηκαν τυχόν την μάνα τους, αλλά υπάρχει πάντοτε στην ψυχή τους.

Αυτή τη φορά όμως στην Ελλάδα, κάποιοι συνειδητά υπέγραψαν και ψήφισαν να υπάρξουν παιδιά που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τη μάνα που τα γέννησε και δεν θα πούνε ποτέ τη λέξη: “μαμά”, “μητέρα”. Τι κρίμα!»


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα