1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Διασκεδαση

Το εμβληματικό whisky “Macallan” σε μια συνέργεια φύσης κι αισθητικής


Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, στον εντυπωσιακό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 10am Lofts, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λανσαρίσματος της νέας σειράς The Macallan Harmony Collection, σε συνεργασία με τις αδερφές Stella και Mary McCartney.

Η Stella και η Mary συνεργάστηκαν με το Macallan για τη δημιουργία της τρίτης πολυαναμενόμενης κυκλοφορίας από τη σειρά «The Harmony Collection» – τη νέα, περιορισμένης κυκλοφορίας, ετήσια εμφιάλωση, η οποία καθρεφτίζει την αειθαλή εξέλιξη, καινοτομία και δημιουργική νοοτροπία του brand.

Στην επίσημη παρουσίαση της τρίτης εμφιάλωσης από τη σειρά «The Harmony Collection», παρευρέθηκαν λάτρεις του whisky και διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο της μόδας, καλλιτέχνες και εκπρόσωποι του Τύπου.

Η τρίτη αυτή εμφιάλωση, The Macallan Harmony Collection – Amber Meadow γιορτάζει και εξυμνεί την εντυπωσιακή φύση της Σκωτίας, που συνδέει όλες τις γενιές που έχουν περάσει από αυτήν, ενώ εμπνέεται από την βαθιά αγάπη των αδερφών McCartney για τη Σκωτία, που πηγάζει από τις κοινές αναμνήσεις τους στην ύπαιθρο, όπου πέρασαν όλα τους χρόνια ως παιδιά. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η brand ambassador του The Macallan, Άννα Μεταξά «με αυτή τη βραδιά έχουμε την ευκαιρία και εμείς να θυμηθούμε τις δικές μας αγαπημένες αναμνήσεις και μαζί να δημιουργήσουμε καινούργιες»

Για να γίνει ακόμα πιο έντονη αυτή η βαθιά σύνδεση με την φύση και το γήινο στοιχείο, οι ετικέτες και οι συσκευασίες της εμφιάλωσης, έχουν κατασκευαστεί αξιοποιώντας επαναχρησιμοποιούμενα χόρτα απο λιβάδια, αγκαλιάζοντας την ανακύκλωση φυσικών υλικών για να δημιουργήσουν μία συνέχεια από τους πόρους στο τέλος της ζωής τους.

Η συσκευασία κάθε προϊόντος απεικονίζει το εμβληματικό αποστακτήριο του The Macallan Estate φωτογραφημένο από την Mary McCartney.

Η Macallan Whisky Mastery ομάδα εμπνεύστηκε από τα φυσικά λιβάδια και τα αρώματα της Σκωτίας για να δημιουργήσει δύο ιδιαίτερες, μοναδικές εμφιαλώσεις, χρησιμοποιώντας τα κλασσικά δρύινα βαρέλια sherry The Macallan σε συνδυασμό με βαρέλια bourbon.

Ο Steven Bremner, Whisky Maker του the Macallan ανέφερε: “Υπάρχουν τόσα πολλά να ανακαλύψει κανέις με το νέο single malt από την The Macallan Harmony Collection Amber Meadow. Είναι ένα single malt με έντονες νότες από τα θερμά λιβάδια και από τα ώριμα χωράφια κριθαριού, με ένα έντονο τελείωμα από άρωμα εσπεριδοειδών.

“Το 100% φυσικό χρώμα που θυμίζει καλοκαιρινό δειλινό, προκύπτει από το συνδυασμό που βρίσκουμε στα παραδοσιακά sherry και bourbon βαρέλια, αντανακλώντας τον πλούτο της γεύσης που περιμένει να γευτεί κάποιος. Πλούσια και νόστιμα στοιχεία από εσπεριδοειδή και αγιόκλιμα συμπληρώνονται από νότες βανίλιας, καρύδας και ώριμου κριθαριού. Στη γεύση, οι νότες βελανιδιάς, λεμονιού, πεπονιού είναι κυρίαρχες, συνοδευόμενες από γεύσεις κλασικού scone και αμυγδάλου με πράσινο τσάι, με ένα πλούσιο και γλυκό τελείωμα.”

Το The Macallan Harmony Collection Amber Meadow είναι ήδη διαθέσιμο από το Δεκέμβριο του 2023 στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα, στην ίδια σειρά θα κυκλοφορήσει το The Harmony Collection – Green Meadow, αποκλειστικά για το Global Travel Retail από τον Φεβρουάριο 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.themacallan.com/en/stella-and-mary-mccartne

Γευστικά Χαρακτηριστικά: The Macallan Harmony Collection Amber Meadow

(Αλκοολικοί Βαθμοί 44.2%)

Χρώμα: Καλοκαιρινό δειλινό

Άρωμα: Πορτοκάλι και λεμόνι, αγιόκλιμα, βανίλια, καρύδα και κριθάρι

Παλέτα: Πλούσια δρυς, λεμόνι, πεπόνι, κλασσικό scone, αμύγδαλο και πράσινο τσάι

Τελείωμα: Πλούσιο, γλυκό, μακρύ και περίπλοκο

Για το The Macallan

Ιδρύθηκε το 1824 σε ένα οροπέδιο πάνω από τον ποταμό Spey στη βορειο-ανατολική Σκωτία. Tο The Macallan είναι παγκοσμίως γνωστό για την ασύγκριτη δεξιοτεχνία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία του, καθώς κάθε φιάλη single malt whisky αναδεικνύει την μοναδική παράδοση και μαεστρία του brands γύρω από την παλαίωση.

Η κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο του The Macallan, και ως μέρος της δέσμευσής του να δημιουργήσει μία θετική κληρονομιά, αποκάλυψε το βραβευμένο νέο Distillery το 2018. Σχεδιασμένο από διεθνώς αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες, το κτήριο εμπνέεται από τους γύρω αρχαίους λόφους της Σκωτίας και βρίσκεται στο όμορφο κτήμα 485 στρεμμάτων του The Macallan. Μέχρι σήμερα, η μοναδική και μεγαλύτερη επιρροή στο περιζήτητο χαρτοφυλάκιο single malt του The Macallan είναι τα δρύινα βαρέλια sherry από τα οποία τα ουίσκι αντλούν τις χαρακτηριστικές γεύσεις, τα αρώματα και το 100% φυσικό τους χρώμα.

Παρακαλώ απολαύστε το The Macallan υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Η επιρροή του βιβλίου Spare στο «The Crown»

«Η νύχτα των κεριών»: Είστε έτοιμοι για μια αυτοκρατορική εμπειρία;


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα