1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Τον έπιασε να την απατά με τη βοήθεια… ραδιοφωνικής εκπομπής


Στην πιο απίστευτη κι όμως αληθινή είδηση της ημέρας, μια γυναίκα που υποψιαζόταν ότι ο σύζυγός της την απατούσε τον έπιασε στα πράσα με τη βοήθεια μιας… ραδιοφωνικής εκπομπής.

Μια σειρά βίντεο στο TikTok από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Ντιτρόιτ Channel 955 δείχνει τους παραγωγούς της εκπομπής Mojo in the Morning να μιλάνε με μια γυναίκα, η οποία ήταν πεπεισμένη ότι ο σύζυγός της την απατούσε. Συγκεκριμένα, η ίδια λέει ότι είχε υποψίες ότι ο σύντροφός της έβγαινε με άλλες γυναίκες, αλλά κάθε φορά που το ανέφερε, εκείνος έλεγε ότι ήταν «όλα στο μυαλό [της]».

Οι υποψίες της, όμως, επιβεβαιώθηκαν όταν χρειάστηκε εκείνη να οδηγήσει το αυτοκίνητό του. «Έπρεπε να πάω να πάρω την κόρη μου από τον χορό και δεν μπορούσα να βρω τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου, οπότε έπρεπε να πάρω το αυτοκίνητό του», διηγείται η ίδια. «Στο δρόμο, με σταμάτησε η αστυνομία λόγω υπερβολικής ταχύτητας. Άνοιξα για να βρω την άδεια στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και βρήκα εκεί ένα φυλλάδιο για ένα θεατρικό έργο στο οποίο ήθελα να πάω».

Η γυναίκα εξήγησε ότι κατάλαβε εκείνη τη στιγμή πως ο σύζυγός της είχε πάει στην παράσταση με κάποια άλλη και, αν και ήταν λίγο τραβηγμένο, οι παρουσιαστές του ραδιοφώνου τον κάλεσαν για να μάθουν τι συμβαίνει. Και εδώ είναι που τα πράγματα αγριεύουν.

Μετά από μερικά χτυπήματα, ο σύζυγος σηκώνει το τηλέφωνο και ένας από τους παρουσιαστές προσποιείται τον εκπρόσωπο μιας επιχείρησης ανθοπωλείων που θέλει να στείλει ένα δωρεάν μπουκέτο λουλούδια σε ένα άτομο της επιλογής του.

Spoiler alert: Δεν είπε το όνομα της γυναίκας του. Αντίθετα, ο άντρας επιλέγει να στείλει τα ανύπαρκτα λουλούδια σε άλλη γυναίκα. «Και ποια είναι η σχέση [της άλλης γυναίκας] μαζί σου;» ρωτάει ο οικοδεσπότης. «Είναι φίλη», απαντά ο ανυποψίαστος σύζυγος.

Η συζήτηση συνεχίζεται με τον άνδρα να καλείται να ηχογραφήσει ένα φωνητικό μήνυμα που θα σταλεί μαζί με τα λουλούδια, στο οποίο λέει στην άλλη γυναίκα ότι την «αγαπά».

Σε αυτό το σημείο, ένας δεύτερος παρουσιαστής επεμβαίνει για να αποκαλύψει την αλήθεια, λέγοντας: «Αυτή είναι η εκπομπή Mojo in the Morning, και η γυναίκα σου άκουγε όλη αυτή τη συζήτηση και μόλις σε άκουσε να στέλνεις λουλούδια σε άλλη γυναίκα. Η γυναίκα σου μας φώναξε γιατί υποπτευόταν ότι την απατούσες».

Ο άντρας χάνει προφανώς τα λόγια του, ενώ ο παρουσιαστής του ζητά να επιβεβαιώσει αν η άλλη γυναίκα είναι κάτι παραπάνω από φίλη. Εκείνος αποφεύγει την απάντηση, λέγοντας «ναι και όχι» ενώ εκείνη τη στιγμή παρεμβαίνει η γυναίκα του, η οποία λέει «αυτή είναι μια ευκαιρία να είσαι ειλικρινής. Σε ρώτησα ευθέως αν είσαι σε αυτόν τον γάμο. Πάντα βρίσκεις δικαιολογίες και με κάνεις να νιώθω τρελή».

Ο άντρας τελικά παραδέχεται ότι την απατά, προβάλλοντας την δικαιολογία ότι «δεν ήταν καλά τους τελευταίους μήνες» και καταλήγει «Νιώθω άσχημα; Ναι. Νιώθω να με έπιασαν στα πράσα; Προφανώς».

Πηγή: LADBible 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα