1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Τα κεντημένα αιδοία πάνω στο φόρεμα της Gillian Anderson


Στο πνεύμα της επιτυχημένης σειράς του Netflix “Sex Education”, στην οποία πρωταγωνιστεί, παρέμεινε η Gillian Anderson, όπως απέδειξε η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών, το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου.

Η 55χρονη εντυπωσίασε με ένα στράπλες ιβουάρ φόρεμα, το οποίο είχε κεντημένα σχέδια από γυναικεία αιδοία.

«Έχει κόλπους πάνω του», δήλωσε στο Deadline η Βρετανίδα ηθοποιός, εξηγώντας ότι επέλεξε να το φορέσει «για τόσους πολλούς λόγους». Επίσης, είπε στο PEOPLE ότι το φόρεμα είναι εμπνευσμένο από το λουλούδι παιώνια.

Κάθε μοτίβο στο φόρεμα Gabriela Hearst χρειάστηκε 3,5 ώρες για να κεντηθεί, σύμφωνα με το People. Η ηθοποιός, που ενσάρκωσε την Μάργκαρετ Θάτσερ στο «Crown», συμπλήρωσε το look με διαμαντένια κοσμήματα και ελαφρά κυματιστά, ανεβασμένα προς τα πίσω μαλλιά και ένα απαλό μακιγιάζ.

Από τη στιγμή που ανέλαβε τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, η ηθοποιός, προωθεί την απελευθέρωση στο σεξ. Η Άντερσον πιστεύει ότι οι σύγχρονες γυναίκες έχουν πολλές αναστολές και δεν μοιάζουν καθόλου με την ηρωίδα της. Γι΄ αυτό και αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο, με σκοπό να καλέσει τους αναγνώστες και κυρίως τις αναγνώστριές της, να μοιραστούν μαζί της τις σκέψεις τους για τη σεξουαλική πράξη.

Σε άρθρο της στη Guardian, η Τζίλιαν Άντερσον έγραψε: «Θέλω γυναίκες σε όλο τον κόσμο, και όλους εσάς που ταυτίζεστε εγγενώς ως γυναίκες τώρα – queer, ετεροφυλόφιλοι και αμφιφυλόφιλοι, non-binary, τρανσέξουαλ, πολυσυντροφικοί– όλοι εσείς, μεγάλες και μικρότερες, ανεξάρτητα από τη θρησκεία σας, παντρεμένες ή ελεύθερες ή άλλο, να μου γράψετε και να μου πείτε τι σκέφτεσαι όταν ακούτε τη λέξη σεξ. Είτε το κάνετε μόνες σας είτε με σύντροφο, είτε με περισσότερους από έναν. Πείτε μου. Φαντασιώσεις, απογοητεύσεις, εξερευνήσεις, το “απαγορευμένο”, ήχους, φετίχ, ενοχές. Πενήντα χρόνια μετά, τα όρια έχουν διαγραφεί, όχι περισσότερο από τη δική μας σεξουαλικότητα: BDSM, η σύγχρονη έννοια του φύλου κ.λπ., τα πάντα είναι επιτρεπτά. Είναι οι γυναίκες ακόμα στο σιωπηλό σεξ;».

Διαβάστε επίσης:

Χρυσές Σφαίρες 2024: Οι εμφανίσεις… «τι κακό σε βρήκε;»

Μαίρη Χρονοπούλου: Τσακωμοί πάνω από την τέφρα της – «Την έχουν παράνομα»

Μαγικό Λεωφορείο του Διαβήτη: 1.200 μετρήσεις διαβήτη σε έξι μέρες


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα