1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Τα καλύτερα των γιορτών στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης


Σε πνεύμα γιορτινό, το Αίθριο και τα μαγαζιά της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο έτος μέσα από πλήθος events για κάθε γούστο, αρκετά εξ’ αυτών με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Athens Beer Weekend | Xmas Edition

Με άφθονη φρέσκια Craft μπύρα, λαχταριστό street food και μουσική για να γεμίσει χαμόγελα και θετικά vibes ο υπαίθριος χώρος της Δημοτικής Αγοράς, επιστρέφει το Athens Beer Weekend στην εορταστική του βερσιόν. Το Σάββατο, 15:00-23:30 και την Κυριακή 13:00-23:30.

Athens Cocktails Party

Στις 22 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 έως τις 23:30, με ελεύθερη είσοδο, μπορείς να γευτείς, μόνο με 6€, θεσπέσια κοκτέιλ από επαγγελματίες του χώρου, αλλά και να συμμετέχεις σε ένα Free Cocktail Seminar για να φτιάξεις τα δικά σου κοκτέιλ στο σπίτι.

ΚΥΨΕΛΗ ΒEAT – A Xmas Extravaganza

Η ομάδα &Beyond επισκέπτεται τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στο πλαίσιο του «Χριστούγεννα στην Αθήνα» από τον Δήμο Αθηναίων, για ένα χριστουγεννιάτικο event με έξτρα χορευτική διάθεση. Στη Δημοτική Αγορά, στήνεται ένα μεγάλο πάρτυ ανήμερα τα Χριστούγεννα με μουσική από επιφανείς selectors και DJs της πόλης, δημιουργώντας ένα χορευτικό σάουντρακ με balearic beat, rare grooves, disco και house ρυθμούς, από τις 17:30 έως τις 23:30         

«Ζαμομίνια» – Μουσική Παράσταση για παιδιά

Έχοντας ως βάση τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών, τα τραγούδια της ομάδας Ζαμομίνια αφορούν τη φύση, τα ζώα, τα έντομα, δεινοσαύρους, περίεργα πλάσματα αλλά και ό,τι μπορεί να γεννήσει η φαντασία ενός μικρού ή μεγάλου παιδιού. Η μουσική των τραγουδιών ποικίλει και η ενορχήστρωση εμπνέεται από διαφορετικά είδη μουσικής, όπως η τζαζ, η ρέγγε, το χιπχόπ κ.ά. Θα εμφανιστούν στην αγορά στις 26 Δεκεμβρίου, 11 με 12.10.

Comicdom Christmas Bazaar 2023

Δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, το Comicdom σε περιμένει με χιλιάδες comics, καθώς και πάρα πολλά action figures, statues, t-shirts, trading cards, games και πάσης φύσεως collectibles, για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες. Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου από τις 11 ως τις 21.00.

Σπάμε το ρόδι με την Ομάδα Booktopia

Την Παρασκευή 29/12, το Σάββατο 30/12 και την Κυριακή 31/12 η ομάδα Booktopia διοργανώνει μια εορταστική αγορά βιβλίου, με παιδικές δραστηριότητες, σνακς και δώρα. Ώρες λειτουργίας: 10.00 με 22.00 (Παρασκευή και Σάββατο) και 10.00 με 18.00 (Κυριακή).

Pop Up καταστήματα για κάθε γούστο

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα μπορείς να επισκεφτείς το FINIKALALA με Αφρικανικά ρούχα και αξεσουάρ που σίγουρα θα λατρέψεις, και να κάνεις vintage shopping στο Flazeda, δύο άκρως ενδιαφέροντα pop up stores στην Δημοτική Αγορά.

Και οι κλασικές σταθερές αξίες

Τα καταστήματα της Αγοράς παραμένουν ανοικτά και τις γιορτές για να ψωνίσεις όμορφα πραγματάκια. Στο hokocrafts θα βρεις οικολογικά, δημιουργικά και εναλλακτικά προϊόντα για τη διακόσμηση του σπιτιού, ενώ στην astikimelissa βιώσιμο μέλι από διάφορες γειτονιές της πόλης. Στο illustradays θα βρεις βιβλία, art prints και πολλά ακόμα, ενώ στο carrotshandmande Zero waste δημιουργίες, απάντηση στην παγκόσμια υπερ-παραγωγή ρούχων.

Το amigurumi είναι ένα εργαστήρι κατασκευής πλεκτών παιδικών παιχνιδιών που θα σου αρέσουν πολύ, ενώ το modistra hopemade είναι το Εργαστήρι Ραπτικής του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων γυναικών, με σχέδια που οφείλεις να τιμήσεις.

 

 

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα