1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Συνελήφθη 33χρονος στη Θεσσαλονίκη γιατί έβαλε το κεφάλι γάτας σε ποτήρι μπίρας


Στη σύλληψη ενός 33χρονου που κακοποίησε ένα άτυχο γατάκι προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Η σύλληψη έγινε κατόπιν σχετικής καταγγελίας ότι ο 33χρονος βούτηξε το κεφάλι του άμοιρου ζώου σε ένα ποτήρι μπίρας. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακοποίηση ζώου με αποτέλεσμα να παραπεμφθεί προκειμένου να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η καταγγελία έγινε από έναν νεαρό που καθόταν σε καφέ της περιοχής των Αμπελοκήπων κι αφού αντιλήφθηκε την αισχρή πράξη του 33χρονου. Μάλιστα, ο καταγγέλλων ζήτησε από τον συλληφθέντα να σταματήσει να ενοχλεί το γατάκι για να λάβει ως απάντηση ότι «ήθελε να μεγαλώσει το γατάκι με την μπίρα».

Αφού έγινε η καταγγελία, ο 33χρονος, ο οποίος κατάγεται από τη Γεωργία, προσήλθε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατόπιν σχετικής εισαγγελικής εντολής, συνελήφθη.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα