1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ποια είναι τα πιο hot dating apps αυτή τη στιγμή;


Προτού μπούμε στο ψητό αυτού του κειμένου, που είναι και ο λόγος που κλίκαρες, μια διαφορετική εισαγωγή: Αν δεν έχεις πιάσει dating app ποτέ στην ζωή σου, αν τα έχεις λιώσει χωρίς επιτυχία, ή ακόμα κι αν μάζεψες τόση πολλή επιτυχία που πλέον αμφισβητείς το κόνσεπτ της “επιτυχίας” που είχες στο μυαλό σου, ο μόνος τρόπος να κάνεις συνετή χρήση ενός dating app είναι
α) να ξέρεις τι θέλεις, και
β) να λες τι θέλεις.
Αυτό ήταν. Δεν είχαμε κάτι παραπάνω να πούμε από αυτό. Ώρα για λίγη (απλήρωτη) τοποθέτηση προϊόντος.

Tinder
Εξακολουθεί να είναι υπερβολικά δημοφιλής επιλογή στην Ελλάδα, με χρήστες κάθε ηλικίας, φύλου και σεξουαλικότητας. Αυτό είναι και το καλό του: Σου υπόσχεται μία δεξαμενή επιλογών που δε στερεύει – σε σημείο που μπορεί να μαζεύεις τα match σαν hoarder και να μη ξέρεις τι να τα κάνεις. Το κακό του είναι ότι αν θες να χρησιμοποιείς την δωρεάν εκδοχή του, οι κινήσεις σου είναι περιορισμένες και η εφαρμογή δεν θα είναι καθόλου διακριτική με το πόσο πολύ θέλει τα λεφτά σου σε αντάλλαγμα με περισσότερο δυνητικό έρωτα.

Badoo
Το Badoo ήταν, είναι και θα είναι πολύ δημοφιλές στην χώρα μας. Γιατί; Επειδή, ξανά και ξανά, οι έρευνες δείχνουν ότι στην Ελλάδα το online dating το βλέπουμε ως μια διασκεδαστική, πρόσκαιρη δραστηριότητα. Και πάνω σε αυτήν την ιδέα βασίζεται η λειτουργία του Badoo: Απενοχοποιημένο φλερτ και διάθεση για casual γνωριμίες. Και εδώ υπάρχουν features με πληρωμή που σου επιτρέπουν να βλέπεις ποιος/α σε γουστάρει, αλλά με λιγότερη αίσθηση “βιντεοπαιχνίδι που πληρώνεις για να κερδίσεις” από το Tinder.

Bumble
Είναι σαν το Tinder, αλλά επιτρέπει μόνο στην γυναίκα να κάνει την πρώτη κίνηση. Πράγμα που το έχει βοηθήσει να κερδίσει σεβασμό από το κοινό, αλλά όχι και τα νούμερα του Tinder. Παρ’ όλα αυτά, είναι μια σημαντική επιπλέον λειτουργία και δεν κρύβεται πίσω από paywall. Όλα αυτά το βοηθούν να πετυχαίνει καλύτερα το πιο σοβαρό, ρομαντικό προφίλ που δύσκολα θα πιάσει το Tinder.

Grindr
Χρησιμοποιείται από cis- και τρανς άντρες που ψάχνουν άλλους άντρες. Η εικόνα του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εύρεση πρόσκαιρων ερωτικών συντρόφων, κάτι που πρέπει να υπολογίσεις και να βάλεις στην ζυγαριά μαζί με τις προσδοκίες σου. Υπάρχουν λειτουργίες που κρύβονται πίσω από paywall, όπως η αυξημένη απόσταση αναζήτησης και το να βλέπεις ποιοι σου έχουν κάνει like.

Και τέλος, Instagram
Ας είμαστε ειλικρινείς. 50% τουλάχιστον της χρήσης του έχει αυτόν τον σκοπό. Και κάπου εδώ θα έρθουμε εμείς να πούμε ότι αυτό μάλλον δεν είναι πολύ καλή ιδέα: Σκέψου την τελευταία φορά που έμπλεξες σε κουβέντα που κάποιος αναρωτιόταν αν το γκομενάκι είδε το στόρι του και τι σημαίνει αυτό. Σκέψου… Όχι, δεν θα το πούμε, δε μπορούμε να το υποθέσουμε.
Αλλά θα το υποθέσουμε, σκέψου την τελευταία φορά που έκανες κι εσύ αυτό το πράγμα.
Αγχωτικό δεν σου ακούγεται;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα