1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Παγκόσμια Έκθεση Μόδας Blockbuster Collection Challenge στο Παρίσι


Σε λίγες ημέρες, το Παρίσι θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της τετραετίας τους Ολυμπιακούς Αγώνες, προσελκύοντας αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο. Η ιστορική και μοντέρνα πόλη θα προσδώσει ρομαντισμό και πάθος σε αυτή την παγκόσμια αθλητική γιορτή.

%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%ce%bc%cf%8c%ce%b4%ce%b1%cf%82-blockbuster-collection-challenge-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%af0

Σε αυτό το πλαίσιο, οι ανερχόμενες μάρκες εξατομικευμένων αυτοκινήτων OMODA και JAECOOλανσάρουν την εκδήλωση αθλητικής μόδας Go Fashion σε παγκόσμια κλίμακα. Ενσωματώνοντας τα ανατρεπτικά τους γονίδια, οι OMODA και JAECOO καλούν τους χρήστες να εκφράσουν την ατομικότητά τους μέσα από τη σύνδεση της μόδας, του αθλητισμού και του αυτοκινήτου.

Αυτοκίνητα + Αθλητισμός + Μόδα: Είναι μια αρένα και μια πασαρέλα

 Ο συνδυασμός αυτοκινήτου, αθλητισμού και μόδας δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό όπου το αθλητικό πνεύμα συναντά τις σύγχρονες τάσεις. Τα αυτοκίνητα δεν είναι απλά μέσα μεταφοράς, αλλά σύμβολα ενός ιδανικού τρόπου ζωής και πνευματικού ταξιδιού. Η OMODA και η JAECOO παρουσιάζουν το GoFashion event, συνδυάζοντας αυτές τις τρεις διαστάσεις σε μια γιορτή της παριζιάνικης κουλτούρας, ενθαρρύνοντας τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

Το απέραντο και tailored οικοσύστημα απελευθερώνει άπειρη δημιουργικότητα στο “Car Life

Οι OMODA και JAECOO ηγούνται της τάσης “αυτοκίνητα + σπορ + μόδα” κατά τη διάρκεια της Παριζιάνικης Αθλητικής Έκθεσης, προσφέροντας ένα ανοικτό και εξατομικευμένο οικοσύστημα που ενώνει διάφορες πτυχές της ζωής των χρηστών. Το μοντέλο OMODA C5, με τη σχεδιαστική του γλώσσα “Τέχνη σε κίνηση”, απευθύνεται σε νεανικούς καταναλωτές, δημιουργώντας νέες τάσεις στην αισθητική της αυτοκίνησης.

Παγκόσμιες εκδηλώσεις και συνεργασίες με τον κλάδο της μόδας

Οι OMODA & JAECOO έχουν διοργανώσει μοναδικές εκδηλώσεις, όπως τη “FASHION NIGHT” στη Μανίλα και την παρουσίαση του OMODA E5 στην Εβδομάδα Μόδας της Βαρσοβίας, σε συνεργασία με τη μάρκα Paprocki & Brzozowski. Αυτές οι εκδηλώσεις αναδεικνύουν τις δυνατότητες του οικοσυστήματος της OMODA & JAECOO, ενώνοντας τη μόδα με την τεχνολογία και την αυτοκινητοβιομηχανία.

Προώθηση του νέου τρόπου ζωής

Οι OMODA και JAECOO προωθούν έναν πιο πράσινο τρόπο ζωής μέσα από εκδηλώσεις όπως το “Green Eco Cycling” και το “Eco Run”. Η υποστήριξή τους σε εκδηλώσεις όπως το POWERMANDuathlon ενισχύει τη δέσμευσή τους για την πράσινη ανάπτυξη και τη δημιουργία ενός απεριόριστου, εξατομικευμένου οικοσυστήματος.

Κατά τη διάρκεια της παριζιάνικης αθλητικής υπερπαραγωγής, οι OMODA & JAECOO θα εγκαινιάσουν την εκδήλωση Go Paris, συγκεντρώνοντας χρήστες από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες για να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη περιοδεία αυτοκινητοπομπής κινεζικών αυτοκινητοβιομηχανιών στην Ευρώπη, ταξίδι 100 ωρών και 5.000 χιλιομέτρων, και συνεχίζοντας να συνδέουν τον αθλητισμό και τη μόδα με το O-UNIVERSE, δημιουργώντας απεριόριστες δυνατότητες.

Διαβάστε επίσης

Μαγιό στις παλιές ελληνικές ταινίες: Δείτε τα καλύτερα σε ένα βίντεο

Τάνια Τσανακλίδου: 50 χρόνια στο τραγούδι


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα