1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Beauty layering: Η skincare ρουτίνα που ακολούθου πιστά οι Κορεάτισσες



Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου 2020, 09:00

Beauty layering: Η skincare ρουτίνα που ακολούθου πιστά οι Κορεάτισσες

 

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε οι Κορεάτισσες  φημίζονται για το γεγονός ότι διαθέτουν εκπληκτικό δέρμα που αψηφά το χρόνο και τη βαρύτητα. Έχουν μια εξαιρετική ρουτίνα ομορφιάς την οποία ακολουθούν πιστά και αρκετές φορές είναι αυτές που δημιουργούν πρώτες τις νέες τάσεις.

Το επίκεντρο της ομορφιάς τους είναι η σωστή και αδιάκοπη περιποίηση της επιδερμίδας τους που έχει σαν πρότυπο φρέσκα πρόσωπα με ροδαλά μάγουλα και ζουμερά χείλη.

Σύμφωνα με αυτήν την παράδοση λοιπόν, πιστεύουν στην μοναδικότητα των προϊόντων και την ανάγκη να τα χρησιμοποιούν όλα.

Κάθε προϊόν έχει και κάτι ξεχωριστό να σου προτείνει. Έτσι η περιποίηση τους σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνει ένα καθαριστικό και μια ενυδατική. Αλλά εμπλουτίζουν την ρουτίνα τους, με μάσκες, έλαια, ορούς, εξιδανικευμένες ενυδατικές και φυσικά λοσιόν.

Ομολογουμένως οι επιδερμίδες τους μοιάζουν πορσελάνινες και άψογα περιποιημένες.

Τα βήματα που κάνουν στη περιποίηση του δέρματός είναι πολύ συγκεκριμένα καθώς επιθυμούν να έχουν λείο και καθαρό δέρμα μακροπρόθεσμα.

Η ιδιαίτερη αφοσίωση που δείχνουν στη φροντίδα της επιδερμίδας έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες να ακολουθήσουν τον συγκεκριμένο τρόπο εφαρμογής των προϊόντων, ο οποίος έχει ως εξής: ήπιος καθαρισμός (πολλές φορές με κάποιο έλαιο) ή απολέπιση, τονωτική λοσιόν, ορός, κάποιο αιθέριο έλαιο, μάσκα, ενυδατική κρέμα για μάτια και πρόσωπο.

Ουσιαστικά ξεκινούν με τις πιο «ελαφριές συνθέσεις» και ύστερα ολοκληρώνουν με τις πιο παχύρευστες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το . σας πηγαίνει παντού!

 

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα