1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης που άλλαξε την αθηναϊκή νύχτα με τη Νεράιδα


Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης, δημιουργός μεταξύ άλλων της θρυλικής Νεράιδας της Παραλιακής και αργότερα του Kitchen Bar, που πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 2003.

Η υγεία του είχε επιδεινωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια, αφότου πέρασε ένα βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σε κέντρο αποκατάστασης.

Ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί την Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχαν αποκτήσει και έναν γιο, ενώ θυελλώδης υπήρξε και ο έρωτάς του με την Άντζελα Δημητρίου, η κόρη της οποίας, Όλγα Κιουρτσάκη, τον αποχαιρέτησε σήμερα με ένα συγκινητικό ποστ στο Facebook, στο οποίο έγραψε «Έφυγε από την ζωή ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα!!!».

Πριν από λίγες μέρες, η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε μιλήσει για τον γάμο της μαζί του και το πώς γνωρίστηκαν, στην εκπομπή Έλεος του Mega. «Ήμασταν πολύ περίεργο ζευγάρι. Ήμασταν από εντελώς διαφορετικούς κόσμους» είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός. «Η πρώτη γνωριμία έγινε όταν μου έστειλε μία φίλη κοινή να μου πει ότι θέλει να με γνωρίσει. “Α, αυτός που πάει στα μπουζούκια και σπάει;” είπα και δεν ήθελα να τον γνωρίσω. Ένα βράδυ είμαστε στην Μαρινέλλα με τον Γιώργο, τον Ηλία και κάποιος περνάει και μου αφήνει λουλούδια. Ο Ηλίας μου είπε ότι είναι ένα παιδί αυτοδημιούργητο που δεν σκορπάει τα λεφτά του μπαμπά του.

Τη δεύτερη φορά βλέπω στην κολόνα έναν καλλονό, Αλεν Ντελόν. Τον φώναξα και κάθισε δίπλα μου. Άρχισε να μου λέει για τη δουλειά του, ότι με είδε και μου άρεσε η πλάτη μου. Προσφέρθηκε να με πάει σπίτι μου. Ήθελε να ανέβει πάνω και του είπα όχι γιατί είχε πιει. Τον ερωτεύτηκα»


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα